Zij zijn wel oki, alleen de geld komt niet op tijd teru op de bankrekening gestolen

Zij zijn wel oki, alleen de geld komt niet op tijd terug op de bankrekening nummer

Ik ben wederom ondsettend goed geholpen

Ik heb aan een rieele prijs een busje schoon en afgetankt inclusief goed advies mogen huren, Na mijn reis uiteraard tevreden schoon en afgetankt weer ingeleverd

Geweldig bedrijf

Was gemakkelijk om te reserveren en vriendelijk personeel

Twee maal benzine betalen en 0 km vrij

Heb getankt voor terugbrengen, maar er wordt gewoon nog eens benzine in rekening gebracht. Bij eerdere huur acties was 100km vrij, nu niets meer

Aanbevelingen waard

Professioneel, vriendelijk en snel!

Wat een fijn bedrijf! Kijken van tevoren de gehele auto met bekende schade samen met jou na en hetzelfde achteraf. Ik had de auto tot 16:30 gereserveerd maar door vertraging werd dit iets later, bij bellen was dit helemaal geen probleem! Wat een vriendelijke service en wat een professioneel proces! Dit was mijn eerste keer bij Adrem, maar zeker niet de laatste! Zij maken dat je wegkomt! ;)

Fijne mensen, telefonisch contact is ook super. Vooral locatie Heerlen heeft mijn voorkeur Staan altijd klaar en zijn ontzettend redelijk.

Aanrader!

Goede service. Persoonlijk. Ze denken met je mee. Als ik weer een bus nodig zou hebben zou ik weer hierheen gaan.

Snel gereserveerd, snel opgehaald en nog sneller weer retour.

Snel geregeld dezelfde dag.

Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling

Prima ervaring bij het huren van een busje

Goede en snelle service

Op zeer korte termijn had ik een busje nodig. Snelle reactie van Adrem op mijn aanvraag en op een zeer prettige en snelle wijze op het kantoor geholpen. Volgende keer kies ik weer voor weer Adrem hoor!

Wederom prima ervaring. Tot de volgende keer maar weer.

Aardige mensen, goede kwalitatieve busjes en redelijke prijzen. Zeker aanrader!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Bij reservering van de auto werd ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Kreeg advies over de te huren auto, zonder dwingend te worden (om bijv toch de grotere te huren). Ophalen van de auto verliep soepel. Later nog telefonisch contact gehad ivm instrumenten in auto, ook toen weer vriendelijk te woord gestaan. Kortom prima service

Geweldige service

Kregen een goede wagen mee, en werden goed geïnformeerd over alles

Eerste keer gehuurd maar goed geregeld

Super goef ontvangen en fijne auto

Heel fijne auto ontvangen

Duur en niet klantvriendelijk

Afhandeling ter plaatste van schade aan mijn privé geparkeerde auto laat zeer te wensen over.

Adrem Venlo

Adrem Venlo mijn ervaring was gewoon perfect

al jaren klant en altijd goede service

Topservice!

Medewerkers waren enorm vriendelijk en dachten mee met mij. Zal altijd AdRem aanraden!!

Adrem Maastricht veiendelijk personeel goede service! Tip winterbanden onder busje zou bij onze leendag toch wenselijk zijn geweest

Goede auto, goede service, mogelijkheden om te verlengen van de huurtermijn

Vriendelijk personeel, Goed bereikbaar Verlenging per week mogelijk mbt huur Winterbanden op de auto Goede huurauto, in goede straat, Echt tevreden en een Adrem is aanrader indien je een huurauto nodig hebt.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!