Flexibel en klantgedreven

Mijn ervaring is louter positief. Met veel haast kwam ik Adrem binnenrennen. De Adrem collega’s begrepen snel mijn reden tot haast en werkten daardoor zeer snel. Alle lof!

Nog echt goede klantenservice

Zeer goede ervaring gehad! Eerst enige onduidelijkheid over prijzen gehad, daarna zeer goed gecorrigeerd.

Alles top.

Nette auto, vriendelijk personeel. Snelle adequate afhandeling.

Snelle en vriendelijke service

Zeer vriendelijk en correct

duidelijke service

goede service kan niks verkeerds zeggen wel 1 opmerking volgende keer even doorgeven dat we de sleutel in de bus kunnen gooien als er niemand aanwezig is

Heel goed georganiseerd bedrijf

Je kunt de borg online betalen,de wagens zien er goed uit en goed onderhouden,en de borg heb je heel snel terug zelfs als het weekend is. Echt een geoliede organisatie.

volgende keer weer!

prima bus en service, volgende keer kom ik hier zeker terug voor een busje of zo

Makkelijk geregeld; mooie, nette, goed onderhouden bus.

Meubelbak makkelijk online gereserveerd; even melden bij de balie en de administratie op orde maken en je bent binnen 10 minuten aan het rijden. Bus was technisch en optisch helemaal top.

Moeizaam contact om auto's te huren

Een aantal auto's gehuurd voor onze organisatie. Uiteindelijk goed geholpen, maar veel contact moeten hebben met veel verschillende mensen. Veel onduidelijkheid ivm facturatie en betaling. Contact vooraf ging moeizaam en weinig flexibiliteit.

Alles goed

Alles goed

Wij kwamen met het vliegtuig aan op zaterdagmiddag in Maastricht en dan is er geen verhuur van auto's mogelijk op de luchthaven, terwijl we wel een auto nodig hadden. Gelukkig vonden we Adrem. Dit bedrijf heeft heel goed met ons meegedacht en een goede auto aan ons verhuurd. Ook de afwikkeling na afloop met de terugstorting van de borg verliep soepel.

Jaa was goed! Vriendelijk, en goed geregeld!

top service

goede service, vriendelijk personeel. prijs kwaliteit is ook goed.

Prima service en snelle reacties

Top top top

Makkelijk en snel geregeld

Reservering en alles was makkelijk en snel geregeld. Busje was vrij nieuw en makkelijk in gebruik.

Ok

Goed geholpen..

Toppie

Had vrydag middag met spoed een auto nodig voor meerdere weken er werd meegedacht en goed opgelost vriendelijk en goed personeel super

Hele goede service

Hele goede service en vriendelijk personeel.

Eenvoudig, snel en correct

Prima service en prima bussen

Prettig, klantvriendelijk en goede service.

Goed materiaal, redelijke prijzen, professioneel, gen rompslomp

Afspraken maken makkelijk; in de zaak prettig en voorkomend behandeld, snelle en heldere antwoorden als je vragen hebt wat je het beste kunt, duidelijke; duidelijke en snelle bevestigingen via e-mails met contract, factuur;. Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Zeer efficiënt en vriendelijk

snel goed en eerlijk

Als al aangegeven Moest snel een auto Alles dik in orde en geen gezeik bij het afleveren en ophalen Snel en doeltreffende afhandeling top groet

Top service, super snel en eerlijk

Top geholpen.

Goede snelle service. Ben snel geholpen. Ben tevreden. Bedankt hè!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!