Helder en snel, geen vervelende poespas.

Binnen 10 minuten kon ik al wegrijden. Communicatie is vanaf het reserveren tot afleveren prima verlopen. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn om een bus te huren dan sowieso bij Adrem.

De busjes zijn nieuw dus in perfecte staat de man die mij het busje deed verhuren was heel vriendelijk alleen bij terugkomst was er een andere man die zijn telefoon gesprek belangrijker vond dan mij fatsoenlijk te woord te staan

Afspraak is afspraak bij Adrem.

In het verleden veel gebruik gemaakt van Adrem busjes voor verschillende klussen. Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Altijd modern wagenpark. Concurrende prijzen.

Fijne verhuur. Fijne auto, fijne communicatie.

Wij zijn zeer tevreden over de gehuurde personenbus. Goeie service en alles helder uitgelegd. Enige punt van aandacht: we vonden nog spulleb van de vorige huurder in de bus. Bekers etc.

Goede service en fijn busje.

Het was snel geregeld en de betreffende medewerker Denzel legde alles goed uit. Als ik weer een busje nodig heb dan kom ik hier zeker terug.

Snel geregeld!

Snel de huur kunnen regelen, heel fijn. Auto zag er netjes uit.

Snel en schoon

Ik kon de dag zelf de auto lenen en alles was schoon

Aanrader!

Goede klantvriendelijkheid en wordt meegedacht. Erg tevreden!

Gewoon super

Heke goede service

Na al die jaren nog steeds dik tevreden!!!!

Ben al klant sinds de opening van de vestiging in Maastricht Altijd een geschikte en nette auto of bus op voorraad en de klantvriendelijkheid en service staan hoog aangeschreven bij dit bedrijf Dank jullie wel voor zover, en nog veel meer van deze jaren jongens ;)

Chille autos rest slecht geregeld

Spam me met 2 pagina lang bulshit verhaal over een boer en apparatuur deelen.... Geeft verkeerde tijden door algemene slechte communication

Prima geholpen

Ik heb een fijne ervaring gehad. De bus was top.

Correct en dienstverlenend

Alles snel en adequaat, duidelijk en vriendelijk geregeld in Maastricht. Top!

Goede service en afhandeling

Snelle en vriendelijke service

Uitstekend autoverhuur bedrijf!

Alles was prima geregeld, Ik kwam binnen lopen in de vestiging in Venlo en enkele minuten later reed ik al weg met de bestelbus.

Zoals gewoonlijk,...perfect

Als ik in Nederland ben voor mijn werk en ik een auto nodig heb is het Adrem waar ik een auto huur. Dat doe ik omdat ik altijd erg tevreden ben. Ze zijn flexibel, denken met me mee over welke auto het beste 'past' en ze hebben een mooie 'vloot' waar ik uit kan kiezen. Je krijgt ook echt de auto overgedragen. Per auto hebben op een ipad de staat van de auto vastgelegd. Kleine beschadigingen zijn perfect gedocumenteerd waardoor er nooit discussie is wanneer je de auto weer terug brengt. Dat geeft mij een goed gevoel. Eerlijk is eerlijk, 4,5 ster in plaats van 5 deze keer. Mijn voorganger had gerookt in de auto en dat zag je. Verder heb ik zelf een kannetje ruitsproeier vloeistof gekost want die was niet bijgevuld. Maar laat je daardoor niet afschrikken want dat heb ik in al die jaren nog nooit meergemaakt. Team Adrem, alweer bedankt en tot de volgende keer.

Zeer vriendelijk en correcte afhandeling van zaken

Erg goed

Amazing service!!

Thank you for your kind and professional service. I am very happy with my overall experience.

Alles goed geregeld

Goed geregeld nette bus makkelijk in de omgang.

Alles functioneerde zoals het hoort.

De bestelde verhuiswagen met laadklep zag er netjes uit en functioneerde zoals het hoort. Rekening was correct. Borgsom stond na 1 dag weer op mijn rekening.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Zowel telefonisch als op locatie Roermond snel en vriendelijk geholpen.

Betaalbaar en afhandeling zeer snel.

Vaste klant hier als we iets te vervoeren hebben. Ruime keuze aan wagens. Afhandeling top.

Super service

Ik had een spiegel geraakt. Deze moest vervangen worden. Ze belden meerdere schadeherstel bedrijven op om de goedkoopste uit te zoeken. Zo kreeg ik tenminste nog iets terug van de borg. Zeer klantgericht.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!