Prima en snelle afhandeling

Net personeel, eerlijk en duidelijk. Bus was prima.

Perfecte service

Helaas had ik pech met de gehuurde bus. Adrem heeft mij ontzettend goed geholpen en de afhandeling achteraf was zeer netjes en goed. Ik blijf hier gewoon huren

Geweldig autoverhuurbedrijf, goede prijzen, leuk personeel, fijne auto´s

Voor de tweede keer op rij heb ik via Adrem een personenauto gehuurd. Behalve dat ik gewoon een hele leuke wagen kreeg, in uitstekende staat en met fijn en veilig gevoel op weg kon, waren het de volgende zaken die voor mij het verschil maakte om voor een tweede keer terug te komen, en waarom ook de volgende keer weer bij Adrem zal gaan (en waarom ik niet bij de "grote namen" ben gegaan): -Hele fijn en persoonlijk voortrajekt, met snelle reacties en duidelijke communicatie -Geen onverwachte bijbetalingen op moment van auto ophalen -Duidelijkheid rondom product en prijs (en borg) -Ontzettend aardige medewerkers, die meedenkend, en oplossend gericht zijn Adrem is voor mij een bedrijf dat me twee keer gewoon precies gaf wat ik wilde, ik voelde me gewaardeerd, goed behandeld, alles was makkelijk en heel belangrijk: Ik voel me veilig en op me gemak onderweg. Voor alle volgende keren als ik in de regio ben en een auto nodig heb, dan ga ik zonder enige twijfel weer naar Adrem. Heel erg aan te bevelen.

geweldig goed

Het is al de 5e keer dat ik een busje huur bij Adrem. Waarom? de service is goed, de medewerkers zijn vriendelijk en de afhandeling is zeer snel.

Zeer goed en vriendelijk

Nette afhandeling en vriendelijk personeel

Verhuur van het busje ging snel en goed. Echter wacht ik wel al vandaag een week op de terugstorting van de aanbetaling.. niet zo fijn.

Prima service, nette verhuur auto.

Bij Adrem een bakwagen gehuurd voor onze verhuizing. Dit is uitstekend bevallen! Goede en nette service en een schone en technisch goed in orde auto mee gekregen! Prijs is ook overigens prima. Zeker een aanrader!

Ongecompliceerde verhuur, goede auto's

Ongecompliceerde en flexibele verhuur, goede (vaak nagenoeg nieuwe) auto's.

Heel fijn bedrijf

Vriendelijk. Goeie prijs en mooie bussen

Prima geregeld

Snelle en duidelijke afhandeling. Nette auto.

Beste service!

Adrem Heerlen denkt mee en biedt fantastische service. Ik kan het iedereen aanraden om hier een bus te huren!

Punctueel, professioneel, kortom prima

Verhuizing Wylre >> Maassluis vlekkeloos verlopen.

Patrick ik ben trots op jouw hoe je de zaak in heerlen runt. Chapeau

Trots op Patrick in Heerlen ,respect hoor

top ervaring goede service

aanbevelen zeker weten

gewoon super

alleen zet ik een vraagteken bij de uitvoering van de auto waarom het de duurste uitvoering moet zijn goede service veel belnagrijker

Tijdens boeking goed geholpen en ook bij verlenging ging dit soepel. Auto’s waren schoon en medewerker bij aflevering en terugkomst behulpzaam.

Zoals altijd super tevreden

Gewoon een aanrader voor een ueder die een busje wil huren ,

Alles prima geregeld

Goede service, nette auto

Goede ervaring

Perfecte service en tegen een goede prijs!

Goed geregeld

Heel goede afspraken,

Prima verhuurbedrijf

Komen afspraken na en zijn goed telefonisch bereikbaar

Gewoon goed

Goede service en een beetje ouwehoeren altijd goed!

prima geregeld.

aan de zin prima geregeld heb ik eigenlijk niet toe te voegen.

Fijne bus. Vlugge afhandeling, borg vlug retour.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!