Beste Nancy, We hebben zojuist contact met je opgenomen via mail. Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Het pakketje is afgelopen vrijdag hier de deur uit gegaan. Het lijkt erop dat er bij PostNL iets mis is gegaan. Volgens de track&trace zou de bestelling vandaag geleverd worden. We horen het graag van je als dat niet zo is, dan nemen we contact op met PostNL. Groetjes Schoolzz.nl
Beste Els, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Je hebt een e-mail van ons ontvangen om het op te lossen. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team Schoolzz
Hoi Esther, Wat jammer dat je niet tevreden bent met de rekbare boekenkaften. Je hebt inmiddels een e-mail van ons ontvangen met daarin de retourprocedure zodat we het snel voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Schoolzz