Bedankt voor de positieve feedback en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Cameraland
Goedemorgen, Enorm bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review achter te laten. Het geeft ons een fantastisch gevoel dat ons harde werk en inzet beloond wordt met deze positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Cameraland
Uit naam van onze collega’s enorm bedankt voor deze positieve review. Met vriendelijke groet, Team Cameraland
Wat jammer om te horen dat het niet gelukt is om de bestelling af te ronden. Wanneer u van uw bank de melding krijgt dat u de betaling niet heeft kunnen afronden, kunt u opnieuw proberen de bestelling te plaatsen. Wij hebben normaal gesproken geen problemen met het ontvangen van bestellingen en betalingen via Ideal. Met vriendelijke groet, klantenservice Cameraland
Bedankt voor uw review. We vinden het erg leuk om te lezen dat we er weer een fan bij hebben. Met vriendelijke groet, Team Cameraland
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina