Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat melden klanten snelle levering en betrouwbare service. De communicatie is duidelijk en reageert snel. De chauffeurs worden vriendelijk genoemd en helpen waar mogelijk. De dienstverlening wordt gezien als efficiënt en betaalbaar met een eenvoudige online bestelling.
Container uitgezocht op de website, gewenste afleverdatum ingevuld. Container wordt keurig op juiste tijdstip en op de gewenste plaats (in overleg met chauffeur) neergezet en weer opgehaald Makkelijker wordt het niet
9 September 2026
Willem
Delfzijl
Container was makkelijk te bestellen en toen hij vol was werd hij de volgende dag omgewisseld voor een lege.
6 September 2026
Cor
Emmen
Voor het eerst onze bakken via Containerbestel geregeld, en meteen goede ervaringen! De chauffeur is het visitekaartje van het bedrijf, dat vergeten andere aanbieders wel eens. Bij Containerbestel nu leuke chauffeurs getroffen, waarvan de tweede ook vooraf belde om de plaatsing beter te plannen. Zonder meer een aanrader!
3 September 2026
Gertjan
Balloo
De bestelling was soepel geregeld, de aflevering vond plaats volgens afspraak. Het was jammer dat het afhalen minder goed was geregeld. Het afhalen gebeurde pas 3 dagen na de afgesproken dag en enkele keren bellen. In tegenstelling tot de levering kregen we ook geen bevestiging van het afhaalmoment. Hopelijk wordt dit opgelost in het proces
27 August 2026
Bert
Haarlem
Alles verliep soepel: uitzoeken, bestellen, betalen en leveren. Ophalen hebben we nog niet ervaren, maar dat komt vast ook goed!
26 August 2026
Jantien
Assen
Zeer tevreden.
23 August 2026
Hennie
Nieuw Amsterdam
Snelle levering en goede service.
19 August 2026
Piet
Nieuw Dordrecht
Volgens afspraak geleverd top
15 August 2026
H Korte
Veendam
Bak werd op tijd gebracht en het ophalen na een berichtje ging ook zeer snel.
15 August 2026
Bert
Sappemeer
Altijd op zeer korte termijn. Vontainers beschikbaar. Komen afspraken na en zijn op tijd met legen!
9 August 2026
Allal
Emmen
Vriendelijke mensen en weer top geregeld.
8 August 2026
Christa
Hoogezand
Snel Becorgd én opgehaald! Fijn en snel contact.
7 August 2026
ART plaat en Laswerk HEFTING
Uithuizermeeden
De container werd een dag eerder dan afgelopen geleverd. Toen waren we niet thuis. Telefonisch wel de chauffeur kunnen instrueren. Verder alles ok. Mooie snelle service.
7 August 2026
Benjamin
Emmen
Ik heb met tevredenheid een container gehuurd. Heb nog een 2de keer besteld. Contact was ook top.
4 August 2026
Christa
Hoogezand
De Container is de zelfde dag nog geleverd, Gewoon top
30 July 2026
Douwe
Nieuw-Amsterdam
het was goed geregeld en weer snel op ge haal dat was ook goed
26 July 2026
adrie zijlstra
Emmen
Net als de voorgaande keren super geregeld.
22 July 2026
René
Westerlee
Ik had een 6 kuub container besteld op donderdag, kwam ook op donderdag. Had online aangegeven dat hij vol was en maandag wel opgehaald kon worden( dit was op zondag), dus kort dag. Online hebben we toen dinsdag als afhaal dag aangegeven. Toch kwam maandag al een chauffeur langs om de container op te halen. Super.
18 July 2026
Hiske
Meeden
Altijd volgens afspraak “wissel rood-bakkie” op de juiste plaats bezorgd.
18 July 2026
Gerben van der Hoek
Ten Post
Super mooie wendbare containervrachtwagen die de 3 m3 container exact plaatst waar jij wilt.
15 July 2026
Jan
Loon
Ander bedrijf stuurde een bericht dat ze pas over 5 dagen konden komen, terwijl ze 1 dag vermelden. Containerbestel gebeld, online besteld en fie doen wel wat ze beloven. Aardige chauffeur die ook keurig belde.
14 July 2026
Brigitte Honsbeek
Assen
Ik heb de container via hun duidelijke website gereserveerd. En na een telefoontje is volle container dezelfde dag nog opgehaald.
6 July 2026
Roelof
Coevorden
gewoon goed
3 July 2026
Klaas
Onnen
Vriendelijk, flexibel en komen afspraken na
27 June 2026
Jan
Groningen
Goede ervaring, bestellen was gemakkelijk en duidelijk en container werd op de juiste dag/tijd geleverd. Chauffeur belde ons netjes 5 minuten van tevoren. Dikke 5 sterren
27 June 2026
Jordi Berens
Klazienaveen
Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland.
Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren.
We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.
Kanaalweg 14
7761PH Schoonebeek