Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat melden klanten snelle levering en betrouwbare service. De communicatie is duidelijk en reageert snel. De chauffeurs worden vriendelijk genoemd en helpen waar mogelijk. De dienstverlening wordt gezien als efficiënt en betaalbaar met een eenvoudige online bestelling.
Super mooie wendbare containervrachtwagen die de 3 m3 container exact plaatst waar jij wilt.
15 July 2026
Jan
Loon
Ander bedrijf stuurde een bericht dat ze pas over 5 dagen konden komen, terwijl ze 1 dag vermelden. Containerbestel gebeld, online besteld en fie doen wel wat ze beloven. Aardige chauffeur die ook keurig belde.
14 July 2026
Brigitte Honsbeek
Assen
Ik heb de container via hun duidelijke website gereserveerd. En na een telefoontje is volle container dezelfde dag nog opgehaald.
6 July 2026
Roelof
Coevorden
gewoon goed
3 July 2026
Klaas
Onnen
Vriendelijk, flexibel en komen afspraken na
27 June 2026
Jan
Groningen
Goede ervaring, bestellen was gemakkelijk en duidelijk en container werd op de juiste dag/tijd geleverd. Chauffeur belde ons netjes 5 minuten van tevoren. Dikke 5 sterren
27 June 2026
Jordi Berens
Klazienaveen
Kreeg de bestelde container dezelfde dag en werd ook gehaald op de dag dat ik belde om hem te laten halen. Super service!
23 June 2026
Ronald
van Peer
Woensdagmiddag besteld eind van zelfde middag al gebracht. Donderdag middag gebeld dat hij vol was. Vrijdagmorgen voor 8 uur alweer opgehaald. super service
22 June 2026
Jack
Barger compascuum
Ik heb goede ervaringen en verder weet ik niet wat ik zou moeten zeggen.
16 June 2026
Fokko
Emmer-Compascuum
Communicatie is goed ! Site is overzichtelijk en makkelijk. Werd van te voren even gebeld dat hij er aan kwam ! Jullie chauffeur, Richard, werkt netjes en super klantvriendelijk !!
14 June 2026
Heidi
Nieuw-Amsterdam
Super blij met xe snelle service
13 June 2026
Hans
Nieu
Heel blij mee
Beveelt niet aan
11 June 2026
Fatma
Hoogezand
Supersnelle levering. Ophalen weet ik nog niet, hij staat er nog. Dinsdag even bellen. Ik had de container voor 6 weken besteld maar ik heb hem al vol! Hahahaha! Wordt vervolgd....
24 May 2026
gineke de veen
Erica
De container geplaatst op de plek waar ik het graag wilde hebben.
23 May 2026
Willy
Schoonebeek
Hele vriendelijke en adequate manier van communicatie en afspraken nakomen. Top ervaring en aanrader!
15 May 2026
Maico Sassen
Emmen
Goede communicatie, snelle levering. Wat wil je nog meer?
14 May 2026
Arjen
Medemblik
De container werd mooi op tijd geleverd. Daarnaast heeft de chauffeur de container echt perfect op de plek geplaatst. Daarbij hield hij zelfs extra rekening met de oprit. Afhaal was snel geregeld via het internet. Ik kom zelf dag en tijd regelen.
14 May 2026
Dennis
Coevorden
Prettig contact en afhandeling, vriendelijk personeel op de wagens en aan de telefoon.Top!
13 May 2026
Pierre van Laere
Leidschendam
Ik heb eerst telefonisch contact gehad. Daarna kon ik heel gemakkelijk een container bestellen op de dag wat voor mij goed uitkwam en ook de de dag voor het ophalen. Snel en goede levering dus,erg prettig.
5 May 2026
Antoon
GRONINGEN
Makkelijk op de site te regelen. Duidelijke informatie. Snel geleverd. En ophalen ook zo geregeld.
4 May 2026
René
Westerlee
Zeer snel geleverd en weer opgehaald. Contact bij plaatsing liep erg soepel. Kortom, zeer goed.
1 May 2026
Jeroen
Bad Nieuweschans
Voor de donderdag besteld en vrijdag alweer gehaald ! Snelle, vriendelijke en nette service.
20 April 2026
E
Veendam
18 April 2026
Han
Maren-Kessel
Werd zelfs een dag eerder dan gepland geleverd.
11 April 2026
André de Vries
Veenoord
Prettig contact met Containerbestel. Vlotte levering en vlot retour halen. Redelijke prijs.
11 April 2026
Robert
Leiden
Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland.
Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren.
We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.
Kanaalweg 14
7761PH Schoonebeek