Beste Aad, Ik snap uiteraard je reactie, maar gelukkig hebben we een alternatief aan kunnen bieden en daar ben je akkoord mee gegaan en wordt morgen 03.05.2023 geleverd. De reden is dat onze leverancier Stylepoint midden in een verhuizing zit en een hoop artikelen in een verhuis container zitten. Zij hebben ons, tot twee maal toe, verzekerd dat de order verstuurd zou zijn, maar dat bleek helaas niet het geval. Wij als dealer staan dan met de bekende rug tegen de muur en moeten dan dealen met de vervelende omstandigheden. Ik hoop dat je achteraf toch tevreden bent met de oplossing. Groet, Jan van den Heuvel 24Horeca
Inmiddels is het opgelost en heeft de klant voor een alternatief gekozen. De reden van de vervelende vertraging komt doordat de leverancier, in dit geval Stylepoint, aan het verhuizen is en veel artikelen in een verhuiscontainer zitten en er vervelende vertragingen oplopen helaas. Laten we het houden op onmacht en je staat dan als eindverantwoordelijke met de bekende rug tegen de muur.