Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen snelle levering en directe toegang. Duidelijke beschrijvingen en advies helpen bij het opstarten. Klanten melden betrouwbare licenties en snelle ondersteuning. Over het algemeen ervaren klanten een vlotte en betrouwbare dienstverlening.
Downloaden van gekochte adobe programma photoshop en video premiere is niet mogelijk gebleken. Wordt van kastje naar muur gestuurd. Begrijp niet dat Nandu niet zelf de download mogelijk maakt op hun eigen server. Dus erg teleur gesteld dat ik het programma nog steeds niet heb kunnen downloaden en kan gebruiken. Zou liefst de betaling en bestelling anularen.
Beveelt niet aan
22 June 2026
Ulbe
Hempenius
Beste Ulbe,
Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft met de installatie.
Maar we hebben van u nog helemaal geen vragen of opmerkingen gekregen. Deze review is de eerste keer dat we van u horen dat het niet goed gaat.
Als u wel contact met ons opneemt kunnen we u uiteraard helpen. We hebben u een uitgebreide instructie gestuurd, met 10 kleine stappen. We horen van andere klanten juist dat ze dat heel fijn vinden en er goed uitkomen.
Hopelijk kunnen we het samen nog goed uoplossen.
Groet,
Nandu Software
Goede uitleg, duidelijk en eenduidig. Snelle levering. Prima ondersteuning en goede prijsstelling.
21 June 2026
Rob Doelen
Westerland
Snelle bestelling en invoering in Windows
21 June 2026
Willy
Hasselt
Scherpste prijs en snelle afhandeling.
18 June 2026
Nico
Oostkamp
Erg tevreden over de prijzen en service. Tijdig erop gewezen dat de mijn Office licentie afliep en duidelijk uitleg hoe ik deze kon verlengen voor de scherpe Nandu prijs. Top!
17 June 2026
Oscar
Zeewolde
De software is origineel. Één van de goedkopere digitale winkels. Snel en goed geregeld. Factuur via email evenals de code voor de software. Gewoon goede service
17 June 2026
Vicky
Rotterdam
Goedkoopste aanbieder, makkelijk in aanschaf en installatie. Beperkte maar goede begeleidende tekst.
1 June 2026
Evelien
Velden
Fast delivery almost instant
29 May 2026
Atje
Enschede
Al meerdere jaren koop ik bij dit betrouwbare bedrijf mijn en onze software. Ze doen wat ze beloven en bij problemen heb je altijd hulp.
Anna
Zenderen
Prettig, correct en snel
Gerrit
Vroomshoop
office 24 voor thuisgebruik besteld. link onmiddellijk beschikbaar na betaling. Installatie zonder problemen.
Bernard
Ieper
Supersnel verlengen van je software tegen een gereduceerde prijs. Duidelijke website en een snelle correcte afhandeling.
Herman
Heskamp
Duidelijke beschrijving hoe het werkt. Goed advies en snel geregeld. Top
John
s-Gravenzande
Ben al jaren klant. Altijd tevreden
Revita Marsala
Amersfoort
De licentie die je koopt werkt gewoon direct zonder enig probleem. Ook de uitleg hoe je de code moet invoeren is erg duidelijk. Ik kom volgend jaar zeker weer terug.
Ronald
Nijverdal
Goede aanbieding, goede prijs. Inwisseling voucher gemakkelijk. Helaas door Microsoft is de prijs hoger dan andere jaren.
Andries
Houten
Office365 wederom bij Nandu verlengd. Super snelle levering van de code na betaling - ik denk per ommegaande bevestiging van betaling. En een duidelijk instructie erbij voor of verlengen of nieuwe aanschaf. Volg gewoon de stappen van de mail, het is super makkelijk.
16 March 2026
Vincent
Zwolle
zeer goede service en correct.
15 March 2026
INDRA DE L'ARBRE
ALKEN
Scheelt het nodige met MS.
15 March 2026
Ron
Zoetermeer
Ik koop de laatste jaren telkens na 1 jaar het nieuwe Microsoft 365 abonnement bij Nandu Software omdat dit voordeliger is dan direct bij Microsoft. Ze waarschuwen ook op tijd met een mail wanneer je abonnement afloopt en om niet automatisch op verlengen bij Microsoft te klikken.
13 March 2026
Mari
Sint-Oedenrode
Ik gebruik al jaren Nandu op mijn Microsoft licenties te updaten. Een voordeel dat je niet wil laten schieten.
12 March 2026
Joop
Genderen
Aangezien ik Word etc. wil blijven gebruiken, ben ik verplicht om een abonnement te nemen op Microsoft. Nandu is hierin de goedkoopste.
12 March 2026
Anneke
Borgercompagnie
Snelle en vlotte afhandeling
Chris
Westerlo
Lute
Norg
Simpel bestelproces, goede uitleg, makkelijk uitvoerbaar
Solana
IJsselstein