Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen snelle levering en directe toegang. Duidelijke beschrijvingen en advies helpen bij het opstarten. Klanten melden betrouwbare licenties en snelle ondersteuning. Over het algemeen ervaren klanten een vlotte en betrouwbare dienstverlening.
Supersnel verlengen van je software tegen een gereduceerde prijs. Duidelijke website en een snelle correcte afhandeling.
Herman
Heskamp
Duidelijke beschrijving hoe het werkt. Goed advies en snel geregeld. Top
John
s-Gravenzande
Ben al jaren klant. Altijd tevreden
Revita Marsala
Amersfoort
De licentie die je koopt werkt gewoon direct zonder enig probleem. Ook de uitleg hoe je de code moet invoeren is erg duidelijk. Ik kom volgend jaar zeker weer terug.
Ronald
Nijverdal
Goede aanbieding, goede prijs. Inwisseling voucher gemakkelijk. Helaas door Microsoft is de prijs hoger dan andere jaren.
Andries
Houten
Office365 wederom bij Nandu verlengd. Super snelle levering van de code na betaling - ik denk per ommegaande bevestiging van betaling. En een duidelijk instructie erbij voor of verlengen of nieuwe aanschaf. Volg gewoon de stappen van de mail, het is super makkelijk.
16 March 2026
Vincent
Zwolle
zeer goede service en correct.
15 March 2026
INDRA DE L'ARBRE
ALKEN
Scheelt het nodige met MS.
15 March 2026
Ron
Zoetermeer
Ik koop de laatste jaren telkens na 1 jaar het nieuwe Microsoft 365 abonnement bij Nandu Software omdat dit voordeliger is dan direct bij Microsoft. Ze waarschuwen ook op tijd met een mail wanneer je abonnement afloopt en om niet automatisch op verlengen bij Microsoft te klikken.
13 March 2026
Mari
Sint-Oedenrode
Ik gebruik al jaren Nandu op mijn Microsoft licenties te updaten. Een voordeel dat je niet wil laten schieten.
12 March 2026
Joop
Genderen
Aangezien ik Word etc. wil blijven gebruiken, ben ik verplicht om een abonnement te nemen op Microsoft. Nandu is hierin de goedkoopste.
12 March 2026
Anneke
Borgercompagnie
Snelle en vlotte afhandeling
Chris
Westerlo
Lute
Norg
Simpel bestelproces, goede uitleg, makkelijk uitvoerbaar
Solana
IJsselstein
De medewerkers denken goed mee en doen wat ze beloven
Henri Willems
Wiuwert
Altijd herinneringen om op tijd te verlengen
15 February 2026
Evert
Thalen
Met uitleg hoe je het moet installeren zonder een duur abonnement te moeten aangaan.
Defreyne Gino
Ardooie
Snelle en betrouwbare afwikkeling van de aankoop. Alweer voor het 2e jaar.
M
Valthe
eenvoudige en begrijpbare uitleg
Danny
Taelemans
Met hulp van onze zoon was het zo geregeld.
1 February 2026
Monique
Ge
vlug en goeie service, steeds antwoord op vragen
29 January 2026
Marie Rose Dierickx
Opwijk
Op tijd een melding over mijn Office licentie met een goed aanbod.
René
Zutphen
Johan de Weijer
Tilburg
Top top.
Jan
Badhoevedorp
vooral de duidelijk uitleg over hoe het online product te instaleren was voor mij reden om hier al jaren vaste klant te zijn.
Adrie van Holstein
Dordrecht