Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen snelle levering en directe toegang. Duidelijke beschrijvingen en advies helpen bij het opstarten. Klanten melden betrouwbare licenties en snelle ondersteuning. Over het algemeen ervaren klanten een vlotte en betrouwbare dienstverlening.
Makkelijk en snel te installeren. Goede prijs!
27 December 2025
Marlies
Tricht
Veel tekst in brief lang proberen eer alles opgeslagen is
Henk
Wagener
Beste Henk,
We sturen een zeer korte handleiding mee voor mensen die handig zijn met computers, en we hebben een uitgebreide handleiding voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben.
Het kan natuurlijk voorkomen dat voor sommige mensen de eerste te kort is, en de tweede te lang is.
Vriendelijke groet,
Nandu software
Zeer tevreden !
Nancy
Mortsel
Mijn Microsoft365 abonnement onlangs verlengd a.d.v. een kort en duidelijk stappenplan! Tip om niet via Microsoft zelf te verlengen (duurder) wordt ook duidelijk toegelicht.
Klaas
Steenderen
Kopen vanaf goede website Duidelijke installatie instructies Installeren eenvoudig Daarna werkt t als een zonnetje.
30 November 2025
Michel
Delft
Snel en duidelijk
30 November 2025
W.J
Wormer
Werk graag met NANDU software mede vanwege hun acceptabel tarief
28 November 2025
Carla
Eersel
Ieder jaar nette reminder, goede aanbieding en soepele ervaring bij verlenging microsoft 365.
27 November 2025
Bart
Utrecht
De keren dat ik via nandu heb besteld is het altijd heel soepel gegaan.
Patrick
Eindhoven
Prijs zeer goed Gemakkelijke bestelling en betaling Voldoende uitleg
Greet
Vlaanderen
Vlotte, duidelijk begeleide afhandeling. Én de goedkoopste.
Joannes
Oostende
Na aanmaken van mijn account heb ik Microsoft 365 voor thuisgebruikers besteld. Dit lukte vlot. De code verscheen niet alleen op het scherm, maar werd ook nog eens via mail verstuurd, dit samen met duidelijke instructies voor de verlenging van mijn abonnement. Top!
Paul
Brugge
vlot en financieel aantrekkelijk.
3 November 2025
Piet
De Wilgen
Office opnieuw voor de 3e keer aangeschaft bij Nandu. Prima prijs en meteen geleverd via mail. Duidelijke instructies over hoe te handelen op de Microsoft website. Tot over 12 maanden dan maar zou ik zeggen…
2 November 2025
Koos
Veldhoven
Gewoon zoals het hoort. Goede begeleiding en alles werkt
2 November 2025
Alex
De Lier
Bestel elke jaar een sleutel om Microsoft 365 Personal te verlengen. Krijg hiervoor netjes een reminder en een kortingscode. De licentiecode volgt in een mail met uitleg. Werkt perfect!
30 October 2025
Judith
Amersfoort
Correcte afhandeling
Henri
Beek
Was op zoek naar MS365 en makkelijk te vinden. Goedkoper dan bij Microsoft zelf. Installatie eenvoudig en ook duidelijke uitleg erbij.
Wim
Domburg
werkt goed. makkelijk in gebruik. de kosten zijn dragelijk.
peter
spanje
Gewenst product snel gevonden, betaald en gedownload. Duidelijke menu's.
Bas
Bel
Ik bestel al meerdere dagen het office 365 paket niet duur en door je account altijd je koop historie te zien. Zeer tevreden.
Wim
Lellens
Goede prijs, duidelijke uitleg en werkt altijd
Henk
Oss
Onlangs bij een andere partij (beginnend met varia..) een licentie aangeschaft, maar de beloofde 5-30 seconden werden 73 uur+ (nog steeds niet ontvangen).. Met een beetje argwaan een poging gewaagd bij Nandu Software. De mail met de licentie was nog eerder binnen dan de bestelbevestiging. Dit is zoals het hoort, perfect! Aanrader!
22 October 2025
Bjorn
Zwolle
Al meerdere malen hier een 365-abo afgesloten. Installatie en uitleg simpel en goed te volgen. top!
20 October 2025
AB