Supersnel en goed geregeld.

Direct beschikbaar na aankoop/verlengen.

Bestel al een paar jaar hier mijn licentie Goedkoop en snel

Elk jaar weer een prima service, snel en gemakkelijk geïnstalleerd en veel voordeliger dan via Microsoft.

Super mee gedacht over mijn verlenging met korting

Mail krijgen dat office verlengt moet worden en hoge korting als ik koop en hoe je dit installeert zonder problemen. Paar minuten werk en hop je kan er weer jaar er tegen. Op naar de volgende verlenging en wordt steeds op hoogte gebracht met mailtje

Gemakkelijk in gebruik

Gemakkelijk in gebruik en laagdrempelige prijs. Niets veranderen aan de site.

Slim en simpel office licentie verlengen

Goedkoper dan de originele weg via doorlopende betaling van Microsoft en kost slechts een paar minuten van uw tijd.

Kwaliteit voor een laag prijsje

Reeds verschillende keren Windows en Norton software licenties aangekocht via Nandu Software aan een lagere prijs ! Echt een aanrader ! Thanks.

Prima bedrijf

Doet wat het beloofd

na de allereerste keer 'n fluitje van 'n cent!

Eerste keer verlengen via Nandu is even zoeken, daarna is 't 'n fluitje van een cent! super eenvoudig, prijstechnisch zéér interessant: al jaren trouwe abonnee!

Geen problemen

Geen problemen ondervonden, alles ging zo snel en goed als je tegenwoordig verwacht bij zoiets.

Super!!

Voor deze referentie heb ik niet veel woorden nodig. Super zoals inmiddels gewend van Nandu.

Supersnel, super makkelijk en super goedkoop!

Website zoeken product uitkiezen, betalen en je krijgt een mail met de licentie code en een link. Klikken en gaan. Het is echt zo makkelijk.

Top en zo eenvoudig.

Ook nu weer via nandu bestelt en het scheelde weer veel geld. Installatie zo simpel. Top.

Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Software supersnel digitaal geleverd. Zeer concurrentiële prijs. Top!

Geweldig !

Rap en het goedkoopste

Correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling. Duidelijke uitleg en goedkoop.

Alles perfect en correct

Perfect en correct

Goed en snel geholpen

Verder niets aan toe te voegen.

geweldig

snel en betrouwbaar

In een paar minuten je Office-abonnement verlengd

Bestellen via Nandu werkt goed. Met de bijgeleverde instructie is het verlengen van het abonnement zo geregeld.

Vlot, efficiënt en goedkoper dan bij concurrentie.

Office 365 family gekocht en gedownload. Alles vlot verlopen.

Prima en netjes

Snelle service na betaling van aankoop licentie. Als vaste klant zou je eigenlijk iets meer korting moeten krijgen.

Prima product voor een prima prijs, dus 4 maal de P voor proficiat

Makkelijk te installeren

Beter en snelller krijg je het niet.

Je besteld en betaald de software makkelijk en snel, en je kunt het binnen 10 minuten gebruiken! De service van Nandu is erg goed, eventuele problemen worden gelijk opgelost. Ik koop en gebruik hun software al 4 jaar met veel plezier en vertrouwen.

snel besteld , snelle levering

ik heb kort geleden Microsoft 365 personal besteld en de levering was even snel als het bestellen helemaal top . ga zo door

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht