Top bedrijf

Heldere site, makkelijk betalen, uitgebreide info

Makkelijk, snel, duidelijk en betrouwbaar.

Ik ben al een aantal jaren klant . Ik ben dus zeer tevreden.

Alleen wat moeite om te vinden bij msoft waar ik productcode moest invullen

Office aangeschaft, werkt prima. Wel goed de handleiding lezen, maakt t wat lastig maar kan Nandu niks aan doen.

slechte ervaring

Ik krijg een licentie zonder een link om de McAfee livesafe software te downloaden en installeren. Na contact met support service ben ik heel goed geholpen. De beveiliging software is soepel en vlekkeloos gedownload en geïnstalleerd. Zeer tevreden en blij met de hulp van de Support team

Microsoft 365 familie besteld, na betaling direct licentie ontvangen. Instaleren ging ook zonder problemen. Besteld bij Nandu door de goede reviews en de gunstige prijs.

Vlotte aankoop o365 licenties

Niets op aan te merken

Handige herinneringsmail en verlenging office licentie zo geregeld.

Prima service, snel geregeld.

Uitstekend, punctueel en voordelig

Goede service, ook telefonisch. Duidelijke website voor bestellen en verlengen software licenties.

Snel en goed geregeld

Snel en voordeling mijn office abonnement vernieuwd. Echt de laagste prijs die ik kon vinden.

Goede service, goedkoop en betrouwbaar!

Snelle service, goedkoop en betrouwbaar!

Duidelijke omschrijvingen en tips, heldere deals.

betrouwbaar, snel en goede prijs

Het is al de derde keer dat ik dit product koop bij nandu software. De eerste keer wat problemen met installatie maar via de helpdesk toch gelukt. Dan twee maal vlot. Zeker aan te raden en natuurlijk ook qua prijs.

Duidelijk, snel en helder!

Bij Nandu Office 365 besteld. Niet alleen veel goedkoper, maar nadat je je bestelling geplaatst hebt, heb je binnen enkele minuten (of sneller) je bestelling per mail binnen en kan je met Office 365 aan de slag!

Probleemloos

Alles is vlot verlopen zoals het hoort.

Snel en goedkoop

Makkelijk, goede handleiding, snel

Top gerelgd goede deal..

Het bestellen bij dit bedrijf is tot nu toe elke keer top. Snelle levering van de gewenste licenties en duidelijke beschrijving hoe deze te gebruiken. Daarnaast uitstekende prijzen. Tot de volgende bestelling

Een probleemloze bestelling en product direct beschikbaar

Voldoet prima aan de verwachting.

Betrouwbare webwinkel en duidelijke beschrijving

Je moet erg oppassen voor malware. Vandaar dat ik met enige achterdocht de informatie opende. Als organisatie zou ik proberen via Consumentenbond, Seniorweb of gerenommeerde computenbladen klanten te benaderen. Ik ben zeer tevreden over Nandu. Duidelijke omschrijving en een stuk goedkoper dan de reguliere webwinkel.

Goedkoopste licentie, direct geleverd per mail!

Goedkoopste licentie, directe levering via email!

prima ervaring

Had een verlenging nodig voor Microsoft 365 personal. na betaling onmiddellijk een mail ontvangen om installatie te doen. Interessante prijzen. Volgende keer waarschijnlijk opnieuw verlenging via Nandu.

Snelle response op vragen en problemen.

Ik had enkele malen contact gehad i.v.m. onduidelijkheid en werd snel op gereageerd voor een oplossing.

Procedure wachtwoord etc verliep niet vlekkeloos

Telefonischcontact was noodzakelijk

Heldere en duidelijke taal inzake de aanschaf, installatie etc. van Nandu Software.

Klaar en duidelijke aanbieding, heldere site om te kiezen wat je wenst, snelle en correcte levering en glasheldere uitleg om alles geïnstalleerd te krijgen. Top

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht