laagdrempelig en voordelig

Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk installeren

Prima site!

Office 365 gekocht, een van de goedkoopste aanbieders. Alles prima in orde en snel de activatiecode in mijn mail.

Probleemloos

A

Hele goede software

Ik vind dat jullie hele software hebben

efficient maar niet zo eenvoudig indien gebruikt op meerdere PC's

Het is wel niet zo eenvoudig als jullie voorschrijven maar na een beetje zoekwerk lukt dit uiteindelijk wel. Microsoft blijft je bovendien lastigvallen dat de licentie vervalt ondanks het feit dat dit reeds betaald werd aan jullie.

Nette prijs, overzichtelijke site en snelle afhandeling

Nandu zorgt ervoor dat ik het Windows pakket tegen een nette prijs legaal kan aanschaffen en kan bijwerken.

Snelle en goede levering

Snelle en correctie afwikkeling

super snel geregeld

snelle levering, eenvoudige bestelling online

Realen prijs, snel geleverd

Het verlangen van je abonnement bij Microsoft is wat gecompliceerder.

Ik bestel regelmatig bij Nandu. Digitale leveringen en facturen ontvang ik snel in mijn mailbox. Geen probleem met activering.

Keurige levering van Microsoft Office 365 Personal

De licentiecode is keurig per mail geleverd. De installatie verliep vlekkeloos. Het scheelt een stuk in de jaarlijkse abonnementskosten.

Overzichtelijk softwarepakketten, makkelijk en eenvoudig je keus bepalen.

Mijn keus was MacAfee internet security. Eenvoudig te bestellen via www.nandusoftware.eu Kijk en overtuig jezelf.

Goede, snelle service en voorlichting over abonnement.

Zie boven.

Service, levering: uitstekend.

Snelle levering, uitstekende service, duidelijke uitleg. Kortom, prima.

Goedkope licentie voor een jaar

Ik heb bij Nandu een licentie gekocht voor Bitdefender total protection (5 toestellen). Kost me de helft van wat ik zou betalen als ik gewoon via de software een verlenging doe. Licentie nummer kwam direct en werkte zonder problemen. Goede service!!!! Tot volgend jaar...

TOP

Scherpe prijs voor office 365 Prima handleiding. Super gebruiksvriendelijk.

Makkelijk

Handig te downloaden en werkt vanzelf!

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijs

Alvast aangeschaft maar nog niet geïnstalleerd. Verlenging gaat pas in april 2020 in.

Snel en correct

Goedkoper dan elders

Super tevreden

Alles werkt Ik ben er blij mee

snel en goedkoper dan rechtstreeks bij Microsoft

alleen lastig om steeds maar weer de uitnodiging van Microsoft te negeren om automatisch via Microsoft te verlengen.

Snelle uitstekende levering, lage prijs!

Ben te vreden

Goeie ervaring.

Snel, perfect

Office licentie gekocht. Direct in de mail ontvangen.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht