top service bij problemen

De bestelde software kon niet geïnstalleerd worden op een te nieuw IOS besturingssysteem. Prima opgelost dmv een creditnota!

betrouwbaar en snel

goedkoop

Prima levering en goede uitleg installatie

De levering was prompt en de installatie uitleg duidelijk. En dat tegen een goede korting. Een complete oplossing voor de hele familie. De opslag van 1TB per gebruiker kost bij cloud leveranciers al meer dan het totale Office pakket. Wat layout van OneDrive blijft echt wel weer een product van Microsoft wat nogal chaotisch is.

slechte ervaringen

Ik had adobe besteld bij Nandu Software. Een en ander werkte niet bij installeren. Adobe verwees mij terug naar de leverancier echter ik kreeg geen reactie op mijn vragen en verzoeken voor hulp. inmiddels opgelost via adobe.

Prima koopervaring

Prettig dat ik hier een Office 365 licentie voor sterk gereduceerd tarief kom bemachtigen. Op de persoonlijke pagina staat de code van de licentie ook, dus zelfs wanneer je mail weg is kun je die nog vinden. Vragen vooraf werden correct en snel beantwoord. Alleen jammer dat de website op enkele kleine puntjes niet helemaal correct was, en de laatste keer dat ik keek nog steeds niet. Dat had mij de vragen gescheeld en het laatste punt in deze beoordeling.

Erg tevreden

Gewoon goed en goedkoop

Fijne reminder en mooie aanbieding!

Heldere uitleg en ook na aanschaf zeer duidelijke uitleg om software weer te updaten! Dank.

Precies de vraag

Wij hebben ons abonnement Office 365 via Nandu (nu al een paar jaar). So far zijn ze steeds de goedkoopste en leveren precies wat wij nodig hebben (dat abonnement en niets meer of minder).

Uitstekende service aan een scherpe prijs

zeer goed

onmiddellijk kunnen gebruiken na betaling geen wachttijd

Simpel en goede aanbiedingen

Office365 besteld, zeer eenvoudig bestelproces, en uiteindelijk goedkoper dan bij MS zelf!

Goedkoop, snel en helder.

Goede prijskwaliteitverhouding van professionele software waardoor het loont om die voor thuisverbruik aan te schaffen, De levering was vrijwel onmiddellijk na de bestelling en er waren duidelijke installatie-instructies bij.

Helemaal goed.

Duidelijk, eenvoudig.

betrouwbaar, snel en waarde voor je geld

Meerdere jaren bij Nandu software gekocht, is altijd goed

Snel en duidelijke afhandeling

Pakket draait prima op mijn Mac, thxs.

Gewoon weer prima

Elk jaar koop ik weer mijn Office 365 bij Nandu. Nooit gezeur, werkt altijd prima. Ook orderafhandeling zeer adequaat.

Prima geregeld. Snel, scherp geprijsd en servicegericht!

Prima geregeld. Snel, scherp geprijsd en servicegericht!

Prima en snel

Online besteld, meteen de codes ontvangen, werkt prima, duidelijke handleiding.

Installatie gaf wat problemen want kreeg de licensecode niet ingevuld.

Moet waarschijnlijk nog leren hoe precies te handelen Na het opstarten kon ik helaas de F schijf niet toevoegen aan de D schijf. Dus "nog" niet aan te bevelen

Betrouwbaar bedrijf en duidelijke instructies

Ik bestel nu al een aantal jaren via Nandu Software een nieuwe licentie voor MS Office 365. Voor mijn kinderen en hun huiswerk is een recente MS Office zonder meer noodzakelijk. De Informatie over de te bestellen licenties voor MS Office 365 via de site van Nandu Software is duidelijk. Er wordt ook duidelijke informatie gegevens hoe de licentie moet worden geïnstalleerd. Gaat bij al jaren probleemloos en het scheelt je veel geld in plaats van een nieuwe licentie via Microsoft zelf te bestellen. En voor vragen zijn de medewerkers van Nandu Software altijd bereikbaar. Ik ben dan ook zeer tevreden over Nandu Software !

Gewoon prima

Office 365 abonnement al diverse keren verlengd via Nandu software, duidelijke uitleg op site, en direct geactiveerd. Netjes op tijd mailtje voor volgende periode, en verder geen reclamemail.

Prima product

Snel geregeld en makkelijk te installeren. Is er ook een versie voor 2 gebruikers.

Duidelijk en snel

Verkrijgen en installeren van de software ging fluitend en een aanvullende vraag werd snel en duidelijk beantwoord.

Eenvoudig en snel

Goede website en eenvoudige bestelling

Zeer content over de service en het aanbieden van het product

Ik word tijdig geattendeerd op het verlopen van mijn abonnement. Krijg een aanbod met korting en kan makkelijk zelf aan de slag met het downloaden van de programma's.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht