snel en precies wat ik zoxht

snel geleverd, precies wat ik nodig had

je kan geen betere afhandeling bedenken!

top service

perfecte levering

De levering zag er perfect uit. Snel geleverd, goed verpakt, materiaal voldeed compleet aan onze verwachtingen.

Prima spullen

Prima spullen, snel geleverd en goede kwaliteit.

Ik heb de goederen in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden met de kwaliteit. Snel geleverd. eigenlijk zo snel dat ik er niet vanuit ging dat het er al zou kunnen zijn. Top mensen. Vooral zo door blijven gaan!!!

Efficiënt vlot en verzorgd.

Mijn 1e kennismaking met Displayenzo, na mijn zoektocht online heb ik als zeer tevreden en bevredigend ervaren. De afhandeling mijn aanmelding, mijn bestelling, de verwerking de afhandeling hiervan en uiteindelijk bezorging verliep vlot en vlekkeloos. Niet te vergeten de attente correspondentie i.v.m. de dag en tijdstip van ontvangst, Displayenzo kan en zal ik zeker ook om de prijs en kwaliteit aanbevelen voor toekomstige aankopen.

Solide en mooie displays!

Solide en mooie dosplays, zowel in dormaat A5 als A6. Ze worden direct in gebruik genomen en worden aangeboden aan de huidige en nieuwe sponsors van onze project ten behoeve van de Voedselbank Doetinchem.

Vlotte levering

Vlot gegaan en ziet er goed uit!

Mooie acryl display

De display voldoet geheel aan de verwachting en netjes geleverd.

snelle levering en zeer goed ingepakt. Het gevolg is een mooie display

Omdat de prijs prima was besteld ik bij jullie. Ik was verrast over de snelle levering. Alles zag er ook heel mooi uit bij aankomst, dank aan het goede inpakken.

Produkt ziet er goed uit en zeer snelle levering

Produkt ziet er goed uit en zeer snelle levering

Top service! Snel en correct.

Heel positief!

Plexiglas was te klein

Ik kocht een A1 plexiglas, maar dacht dat dit voor een klikbord bedoelt was. Het is dus te klein om in mijn klikbord te steken.

Slechte

Wij hebben A5 standaards besteld. Op de site staat als 1ste foto een andere foto product gepresenteerd dan wat je geleverd krijgt. Deze foto geeft een kwalitatief mooier beeld dan de werkelijkheid want de achterzijde is werkelijk maar 2/3 van het totaal i.p.v. bijna geheel (zoals op de foto). Let op : als je zakelijke krijg je bij retour de verzenkosten niet vergoed !!! Dus bezint eer ge begint

Betere service bestaat er niet!

Product was nice top tijd klaar vanwege drukte. Displaysenzo en zo heeft er toen alles aan gedaan om het product alsnog op tijd te leveren. Goed geholpen door een uiterst aardige medewerkster. Perfect!!!!!!!

Aan te bevelen

Makkelijk te boeken, Snelle levering, precies het gewenst resultaat

Goed product

Mooie Acrylkap! Zorgvuldig verpakt! Snelle levering!

Zeer goede service, snelle levering en kwalitatief materiaal

We hebben bij Displaysenzo zowel platte displays als kleine rechtopstaande displays besteld voor ons bedrijf. Het materiaal is van goede kwaliteit en werd zeer snel geleverd. Bovendien hebben ze de extra moeite gedaan om ons snel een factuur te bezorgen voor de boekhouding, wat we enorm appreciëren. Kortom: uitstekende service en zeker een aanrader!

Relation simple propre et efficace

directe et précise

Snel en goede materialen

De materialen zijn snel geleverd en van hele goede kwaliteit

Snel en correct

Niets op aan te merken!

Mooi product

Ik ben tevreden met mijn aankoop!

Goede oplossing na verloren pakket

Mijn pakket is verloren gegaan en eerst kreeg ik geen gehoor aan mijn e-mail. Maar met even geduld is er een nieuw pakket verzonden en hebben we alles toch goed kunnen ontvangen.

Snelle levering, goede prijs, maar weinig informatie over uitstel

Product bevalt enorm, webshop zelf ook! Bestellen gaat gemakkelijk, en spullen zijn netjes verpakt aangekomen zonder manco's. Maar mijn bestelling werd wat uitgesteld bezorgd vanwege een tekort aan voorraad. Dit stond echter niet op de site vermeld en was ook onverwacht, maar werd hier niet over geinformeerd. Gelukkig had het project niet alle haast, en waren ze alsnog op tijd binnen voor het doel, maar het was prettig als ik geinformeerd was.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen