Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de kwaliteit van de producten en de betrouwbare levering. Beschikbaarheid en assortiment werden positief genoemd. De service werd beschreven als vriendelijk en professioneel, wat heeft bijgedragen aan een positieve algehele ervaring.
Levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit.
17 June 2026
Lotte
Bruinisse
2 zwarte A4 folder bakken besteld voor wandmontage, zien er mooi uit en waren super verpakt zodat ze niet konden breken tijdens transport.
15 June 2026
Alexander
Den Haag
Altijd prima en goed te bereiken
9 June 2026
Wouter
Akersloot
Zending kwam later maar kan ook vervoersdienst zijn
8 June 2026
Wim
Oosterhout
Heel blij met de vriendelijke dame aan de telefoon die met mij mee dacht en ervoor zorgde dat mijn bestelling direct de deur uit ging.
18 May 2026
Hilde
Apeldoorn
Onze eerste bestelling voor een evenement, we gaan ervaren hoe alles bevalt. Het ziet er in elk geval goed uit!
16 May 2026
Arjan
Willemstad
Product is goed en snel geleverd
15 May 2026
Hugo
Venray
Kwaliteit is zelfs beter dan ik al had. Dus echt top! Alles in folie verpakt zodat het niet beschadigd tijdens transport.
12 May 2026
Riekie
Otterlo
Product volgens beschrijving, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Geen bevestigingsmail ontvangen na de bestelling waardoor ik bang was dat er misschien iets fout was gegaan maar kreeg er wel snel een bij verzending.
10 May 2026
Anna
Delft
Erg fijne displays, goed verpakt en beschermt. Zijn stevig en is mooi materiaal. Ik heb de transparante displays.
16 April 2026
Michael
Tilburg
Snelle service en goede kwaliteit
16 April 2026
CHRISTOPH
Oostduinkerke
Plexiglas kap op maat laten maken en hier is werkelijk niets op aan te merken. Contact met de klantenservice was uitstekend. Gewoon een super bedrijf!
15 April 2026
Heel netjes
11 April 2026
Ivar
Utrecht
Snelle leveringen , correct materiaal, nette prijzen . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
9 April 2026
Jimmy
zemst
Snel geleverd, bleef goed staan
7 April 2026
Joke
Den Haag
zoals gezegd: prima product voor een goede prijs. Alleen de levering zou wat sneller mogen dan drie werkdagen (plus een weekend in mijn geval)
16 March 2026
Ruud
Schagen
Helaas is de beschermfolie voor het a1 reklame clipboard precies A1 afgesneden waardoor die binnen de klemmen valt van het bord. Nu moet ik het met plakband vast plakken anders valt het uit het bord met de klemmen dicht. Levering super snel en product ziet er ook verder top uit. Na contact met de service is mij aangeboden de producten terug te sturen . Nette aftersales afhandeling .
10 March 2026
Marcel
Geervliet
Beste,
Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen.
De voorzetfolies die u besteld heeft zijn speciaal gemaakt voor onze kliklijsten met een 25 mm frame. ( De afmetingen van de voorzetfolies werden ook vermeld bij de productinformatie).
Kan het misschien zijn dat u de kliklijsten niet bij ons besteld heeft of dat het om een stoepbord gaat? De kan is namelijk groot dat deze andere afmetingen voorzetfolies hebben.
We lossen het uiteraard graag voor u op, u mag de voorzetfolies retourneren wanneer deze ongebruikt en onbeschadigd zijn.
Ik zal u hier per e-mail over contacteren.
Met vriendelijke groet,
Nathanja Lips
Deze plexiglas kubus van 200 mm ziet er perfect uit. Ben er blij mee.
5 March 2026
Ap
Rijswijk
Goede kwaliteit, snelle levering goed verpakt. Zal zeker weer iets bestellen als ik het nodig heb.
16 February 2026
Chantal
Maarheeze
Goede prijs, snelle levering. Alleen jammer dat post nl vroeger was dan gezegd en ik de levering op 4 minuten na gemist heb. Daarom moest ik er 4 dagen langer op wachten om het in een afhaalpunt te ontvangen. Maar voor de rest alles perfect! Een aanrader!
16 February 2026
Rudy
Brussel
Prima displays, netjes verpakt. Enige nadeel is dat de bezorging wat lang duurt( 1,5 week)
15 February 2026
Carool
Oisterwijk
Alles kwam snel binnen en de producten zijn goed
10 February 2026
Rebekka
Wageningen
Geleverd wat is besteld en korte levertijd
10 February 2026
Hendrik
Winssen
Netjes afgeleverd en.met deze vitrine vehogingen kan de ruimte mooi verdeeld worden in de kast ipv allemaal loze ruimte in hoogte ..
5 February 2026
Wouter