Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de kwaliteit van de producten en de betrouwbare levering. Beschikbaarheid en assortiment werden positief genoemd. De service werd beschreven als vriendelijk en professioneel, wat heeft bijgedragen aan een positieve algehele ervaring.
Contact verloopt snel met klantenservice en werd snel en goed opgelost. Tevreden over product
17 July 2026
Josan
Waddinxveen
Vriendelijk en benaderbaar. Mijn product bleek niet meteen leverbaar, men heeft ervoor gezorgd dat ik het toch op tijd binnen had. Ook een vraag werd snel uitgezocht.
16 July 2026
Kees
Groningen
De klantenservice reageert snel en is behulpzaam.
14 July 2026
Monique
OSS
Snelle levering en kwalitatief goed product. Blij mee!
13 July 2026
Peter
Helmond
product precies zoals omschreven, en snelle bezorging
13 July 2026
Lucci
Utrecht
Zoals het verwacht wordt. Fijn!
9 July 2026
Bob
Turnhout
Zeer duidelijke communicatie en keurig verpakt, levertijd viel ook mee en het product ziet er mooi afgewerkt uit, (stofkap 40x40cm, en in de toekomst zal ik hier zeker weer terug komen.
6 July 2026
Johan
Uithoorn
Het probleempje ivm met het betalingssysteem werd snel opgelost, waarvoor dank!
6 July 2026
Luk
Steenhuize-Wijnhuize (Herzele)
Mooie box
3 July 2026
Noel
Antwerpen
Goeie kwaliteit voor een goeie prijs
3 July 2026
Sake
Zuidwolde
Levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit.
17 June 2026
Lotte
Bruinisse
2 zwarte A4 folder bakken besteld voor wandmontage, zien er mooi uit en waren super verpakt zodat ze niet konden breken tijdens transport.
15 June 2026
Alexander
Den Haag
Altijd prima en goed te bereiken
9 June 2026
Wouter
Akersloot
Zending kwam later maar kan ook vervoersdienst zijn
8 June 2026
Wim
Oosterhout
Heel blij met de vriendelijke dame aan de telefoon die met mij mee dacht en ervoor zorgde dat mijn bestelling direct de deur uit ging.
18 May 2026
Hilde
Apeldoorn
Onze eerste bestelling voor een evenement, we gaan ervaren hoe alles bevalt. Het ziet er in elk geval goed uit!
16 May 2026
Arjan
Willemstad
Product is goed en snel geleverd
15 May 2026
Hugo
Venray
Kwaliteit is zelfs beter dan ik al had. Dus echt top! Alles in folie verpakt zodat het niet beschadigd tijdens transport.
12 May 2026
Riekie
Otterlo
Product volgens beschrijving, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Geen bevestigingsmail ontvangen na de bestelling waardoor ik bang was dat er misschien iets fout was gegaan maar kreeg er wel snel een bij verzending.
10 May 2026
Anna
Delft
Erg fijne displays, goed verpakt en beschermt. Zijn stevig en is mooi materiaal. Ik heb de transparante displays.
16 April 2026
Michael
Tilburg
Snelle service en goede kwaliteit
16 April 2026
CHRISTOPH
Oostduinkerke
Plexiglas kap op maat laten maken en hier is werkelijk niets op aan te merken. Contact met de klantenservice was uitstekend. Gewoon een super bedrijf!
15 April 2026
Heel netjes
11 April 2026
Ivar
Utrecht
Snelle leveringen , correct materiaal, nette prijzen . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
9 April 2026
Jimmy