Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de kwaliteit van de producten en de betrouwbare levering. Beschikbaarheid en assortiment werden positief genoemd. De service werd beschreven als vriendelijk en professioneel, wat heeft bijgedragen aan een positieve algehele ervaring.
De order was snel binnen en het materiaal is prima. We hebben 2 A0 posterklemmen besteld en die bevallen goed.
2 February 2026
Chris
Enschede
2 February 2026
Barbara
Woerden
Perfect op tijd geleverd en zeer goed verpakt! Mijn dank hiervoor Heb zonet een extra bestelling geplaatst
21 January 2026
Liz
Lier
Goede service!
Jonathan
Lochristi
Beste,
Enorm bedankt voor uw review met het mooie cijfer!
Met vriendelijke groet,
Nathanja Lips
j'ai envoyé un mail pour faire un retour de marchandises et aucune reponse
Xavier
Bruxelles
Dear Sir/Madam,
The e-mail regarding the request to return the order was sent last Friday afternoon.
Unfortunately we are not able to answer all of our messages within a few hours, and we are closed during the Weekend.
It is unfortunte this resulted in receiving this negative review.
We will make sure to contact you via e-mail as soon as possible and hope you will concider changing the review after the matter is resolved.
Kind regards,
Nathanja Lips
Snel en goed geleverd. Zou 5 sterren zijn geweest als we een afwijkende maat hadden kunnen bestellen.
Linda
Diemen
Beste,
Wat fijn om te horen dat uw kubus goed en snel geleverd werd.
Misschien heeft u het bericht boven aan de pagina van onze acrylaat kubussen gemist waar we aangeven dat u ons kunt contacteren over afwijkende maten.
We maken onze acrylaat kubussen namelijk zelf waardoor maatwerk ook mogelijk is.
U kunt ons de gewenste afmetingen in lengte x breedte x hoogte mailen, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.
Dit mag gemaild worden naar: [email protected]
Met vriendelijke groet,
Tarandeep
Ridderkerk
18 January 2026
R
DRACHTEN
Mooie kwaliteit en goed verpakt Sieraad aan mijn muur
15 January 2026
Willem
Woerden
perfecte sokkels en keurig verpakt aangeboden!
14 January 2026
Henk
Benthuizen
We bestelden een groot aantal displays die de dag nadien al geleverd werden. Heel tevreden van!
14 January 2026
Eline
Antwerpen
Top,
12 January 2026
Johanna
Uithuizen
Display nam keurig telefonisch contact met ons op over de levering . Dat is prettig...! P. Dekker . Het Gezellige Draaiorgel .
5 January 2026
P.J.
Kwintsheul
Meteen geholpen aan telefoon en de volgende dag geleverd.
9 December 2025
Louise
Halle-Zoersel
Bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel geleverd. De producten komen goed en veilig verpakt aan.
8 December 2025
Paulien
Duidelijke website. Goede communicatie. Snelle levering. Prijzen voor hetgeen ik bestelde heel correct. Goed beschermd verpakt. Aanrader.
Peter
Laarne
Op tijd geleverd en materiaal van uitstekende kwaliteit
Lea
Gent
Lars
Antwerpen
snel en correct geweldig
HANS
Veenendaal
Goed te bereiken en goede service Mooi zuiltjes vd vitrine
wouter
Akersloot
Snelle levering. (Beter) Vervangend product voorgesteld omdat iets niet snel leverbaar was, top.
Peter
Stadskanaal
Snel ontvangen.
Levyn
Dilbeek
Snel en netjes geleverd.
Robert
Roosendaal
Heel strikt op tijd bezorgd en zeer veilig verpakt. Displays stevig en praktisch. Blij met de bestelling.
Marie-Louise
Aalst
De bestelde artikelen werden keurig op tijd geleverd.
Tim
Zevenhuizen Gn