Misschien mag er net iets minder verpakking gebruikt worden. De doos bestond meer uit plastic dan uit displays.
Pluspunten
De displays kwamen kapot aan bij ons, maar na telefonisch contact is er direct een nieuwe zending gedaan. Erg blij met dit vertrouwen. Prima geholpen!
Gelukkig dat we dankzij de klachtafhandeling toch uw vertrouwen in ons hebben kunnen herstellen, erg leuk om terug te lezen. We hopen u snel weer terug te zien. Mvg team Displaysenzo
Pluspunten
Netjes bericht sturen als iets niet voorradig is en belofte nakomen betreffende levering
VerbeterpuntenMeer zaken op voorraad hebben of tijdens bestellen al eerlijk zijn dat niet alles in voorraad is
Verzendkosten verlagen
Pluspunten
Stipt volgens de gemaakte afspraken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prijs-kwaliteit verhouding, snelheid bezorgen
VerbeterpuntenIndeling categorieen, is soms even zoeken waar wat onder valt Na bestellen teveel mails ontvangen
Bedankt voor het aankaarten van de plus en verbeterpunten. We nemen dit ter harte en gaan met de verbeterpunten zo snel mogelijk aan de slag! Mvg team Displaysenzo
Pluspunten
VerbeterpuntenIk mis nog een gedeelte van onze bestelling
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Dat is ontzettend leuk om terug te lezen! Inmiddels hebben wij de missende visitekaarthouders opnieuw opgestuurd. Deze heeft u deze op 22 juni binnen gekregen. We hopen u snel weer terug te zien, mvg team Displaysenzo
Pluspunten
Ik had telefonisch een leverdatum doorgekregen. Toen deze 1 dag vertraagde, werd er nog netjes even gebeld om hierover te informeren. In mijn geval was 1 dag vertraging geen probleem en ik vond het netjes dat er nog even contact werd opgenomen.
VerbeterpuntenHet product 'Deli pin' (DP9010) voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Het product is anders dan de afbeelding op de website.
Pluspunten
Goed, beschermd verpakt.
Pluspunten
Snel en adequaat geholpen
Pluspunten
Mooie producten en ruime keus.
VerbeterpuntenCommunicatie via live chat.
Pluspunten
Mooi assortiment