Pluspunten
Zie hierboven
VerbeterpuntenMeer assortiment mbt kleine productdisplays (bijv voor nagellak of verzorgingsproducten/crèmes etc)
Pluspunten
Prima communicatie, snelle levering van mijn spoedbestelling. PostNL maakte het toch nog even spannend door de bestelling pas 's avonds af te leveren, maar daar kon Displaysenzo niets aan doen. Ben er prima geholpen, zou een volgende keer weer een beroep op hen doen.
Pluspunten
Snelle levertijd, dag na bestelling in huis.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geen negatieve punten
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel goed en betaalbaar
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Terwijl ik op de website keek, kreeg ik de mogelijkheid om via chat mijn eventuele vraag te stellen. En die had ik. Mevrouw was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft me de juist informatie gegeven. Zeer tevreden!
Pluspunten
Super. Goed product. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Displayenzo is een betrouwbare partij en is goed in de communicatie. Kwaliteit van de producten is super en snel geleverd.
Pluspunten
Snel en efficiënt. Kwalitatief goede producten.
Pluspunten
Supersnelle levering en op de hoogte gehouden van de levering. Zeer goede kwaliteits en prijsverhoging!
Pluspunten
Snelle en adequate levering. En scherp geprijsd.
Pluspunten
Vlotte en goede service!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prima en zeer snelle levering!