Pluspunten
Vriendelijk, meedenkend en hele goede snelle service! Contact gehad met Rianne wat heel goed is verlopen, ook de foto's die gemaakt zijn van het product om te laten zien.
Pluspunten
snelle levering, geode telefonische bereikbaarheid
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ontzettend snelle en nette levering
VerbeterpuntenIk vond de verzendkosten wel vrij hoog
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke en open communicatie. Staaltje werd gratis verzonden.
Pluspunten
Dag later bestelling al in huis!
Pluspunten
Snel en flexibel opgetreden! De bestelde spullen waren er sneller en persoonlijk even afgeleverd. Zeer goede service!
verzending is pas twee dagen na de eerder afgesproken datum gebeurd. Datum was tevens bevestigd per telefoon maar is dus later verstuurd geworden. -> de spoedzending is wel degelijk binnen de dag toegekomen. Maar de bestelling was reeds maandag geplaatst met de vraag om de goederen dan al te versturen zodat we ze woensdag konden ontvangen. Aangezien we donderdag nog niets ontvangen hebben, heb ik nogmaals gebeld. Goederen bleken nog in het magazijn te staan en zijn pas don verstuurd. Dit is wat ik wou melden.
Bedankt voor de reactie. Er is waarschijnlijk sprake van miscommunicatie geweest, de levering was inderdaad voor uiterlijk vrijdag ingepland. We zullen hier in de toekomst beter op letten. Onze excuses.