Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de kwaliteit van de producten en de betrouwbare levering. Beschikbaarheid en assortiment werden positief genoemd. De service werd beschreven als vriendelijk en professioneel, wat heeft bijgedragen aan een positieve algehele ervaring.
Ik kocht een A1 plexiglas, maar dacht dat dit voor een klikbord bedoelt was. Het is dus te klein om in mijn klikbord buiten te steken. Daarna hebben ze toch een oplossing aangeboden Een duidelijker formulering op de website is aan te raden dat het over plexiglas voor een binnen kader is een tip voor dit bedrijf
20 September 2025
Filip
Evergem
Beste,
We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet aansluit bij wat iemand voor ogen had.
Om uit te zoeken wat er misgelopen is hebben we contact opgenomen met de klant.
Er blijkt een voorzetfolie besteld te zijn voor een verkeerd product. De folie is geschikt voor een kliklijst en helaas niet voor een stoepbord.
We hebben voorgesteld dat de bestelling geretourneerd mag worden en het aankoopbedrag gecrediteerd kan worden maar hebben hier tot op heden nog niets van vermomen.
Met vriendelijke groet,
Team Displaysenzo.nl
Wij hebben A5 standaards besteld. Op de site staat als 1ste foto een andere foto product gepresenteerd dan wat je geleverd krijgt. Deze foto geeft een kwalitatief mooier beeld dan de werkelijkheid want de achterzijde is werkelijk maar 2/3 van het totaal i.p.v. bijna geheel (zoals op de foto). Let op : als je zakelijke krijg je bij retour de verzenkosten niet vergoed !!! Dus bezint eer ge begint
Beveelt niet aan
18 September 2025
Ellen Heij
Velp
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het product niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed.
Voor de duidelijkheid: bij een zakelijke aankoop gelden andere regels dan bij een consumentenkoop. Het wettelijke herroepingsrecht / bedenktijd geldt voor consumenten en niet voor zakelijke bestellingen. Uiteraard mogen producten ook bij een zakelijke bestelling worden geretourneerd, maar de verzendkosten worden dan niet vergoed.
Wat betreft de productfoto’s: op de productpagina tonen wij meerdere afbeeldingen, waaronder een close-up van de voet met de achterkant; daarop is te zien dat de achterzijde hoger stopt. We bekijken intern of we de afbeeldingen en/of omschrijving nog verder moeten verduidelijken om misverstanden te voorkomen.
Team Displaysenzo.nl
Product was nice top tijd klaar vanwege drukte. Displaysenzo en zo heeft er toen alles aan gedaan om het product alsnog op tijd te leveren. Goed geholpen door een uiterst aardige medewerkster. Perfect!!!!!!!
16 September 2025
Dimitri
Amersfoort
Makkelijk te boeken, Snelle levering, precies het gewenst resultaat
15 September 2025
Erik
Soest
Mooie Acrylkap! Zorgvuldig verpakt! Snelle levering!
15 September 2025
Martinus
Alblasserdam
We hebben bij Displaysenzo zowel platte displays als kleine rechtopstaande displays besteld voor ons bedrijf. Het materiaal is van goede kwaliteit en werd zeer snel geleverd. Bovendien hebben ze de extra moeite gedaan om ons snel een factuur te bezorgen voor de boekhouding, wat we enorm appreciëren. Kortom: uitstekende service en zeker een aanrader!
10 September 2025
Mathias
GENT
directe et précise
9 September 2025
Stéphane
GEMBLOUX
De materialen zijn snel geleverd en van hele goede kwaliteit
8 September 2025
Frits
Hoeven
Niets op aan te merken!
7 September 2025
Eriq
Deurne
Ik ben tevreden met mijn aankoop!
5 September 2025
Christel
Ronse
Mijn pakket is verloren gegaan en eerst kreeg ik geen gehoor aan mijn e-mail. Maar met even geduld is er een nieuw pakket verzonden en hebben we alles toch goed kunnen ontvangen.
Beveelt niet aan
5 September 2025
Ineke
Lier
Product bevalt enorm, webshop zelf ook! Bestellen gaat gemakkelijk, en spullen zijn netjes verpakt aangekomen zonder manco's. Maar mijn bestelling werd wat uitgesteld bezorgd vanwege een tekort aan voorraad. Dit stond echter niet op de site vermeld en was ook onverwacht, maar werd hier niet over geinformeerd. Gelukkig had het project niet alle haast, en waren ze alsnog op tijd binnen voor het doel, maar het was prettig als ik geinformeerd was.
4 September 2025
Gerald
Zoetermeer
Alles prima verlopen
1 September 2025
Rik
Ledegem
Stevige kwaliteit. Goed verpakt. Op tijd geleverd. Heel tevreden.
25 August 2025
Sara
Menen
Prima overzicht op de website. Vriendelijke prijzen.
21 August 2025
Staf
Hasselt
Vlot besteld en geleverd. Voldoet aan wat gevraagd werd.
19 August 2025
Francis
Ingelmunster
Article conforme. Expédition rapide.
19 August 2025
Mathieu
Court-Saint-Etienne
Pour le prix, c’est vraiment top
18 August 2025
alles werd correct uitgevoerd
11 August 2025
Frank
De Haan
Zeggen watze doen, doen wat ze zeggen
8 August 2025
Reggy
Den Haag
Goed op maat. Mooi haaks. Niks op aan te merken.
5 August 2025
Henk
ASSEN
Vond het product snel op de site, bestellen was makkelijk en tegen een goede prijs werd dit snel geleverd
5 August 2025
Jeroen
Beverwijk
Snel en mooie artikelen
1 August 2025
Johan
WAGENINGEN
De mooie wissellijstjes zijn ook nog eens betaalbaar.
1 August 2025
R O B