Pluspunten
zeer snel geleverd
VerbeterpuntenIs er een andere manier om producten te verpakken dan de enorme hoeveelheid plastic? Het is bijna té goedkoop, en in mijn ogen, maar misschien heb ik het mis, kan dit eigenlijk niet. Ergens doen we iets (de aarde?) of iemand (werknemers in bepaalde landen?) te kort. Vandaar slechts 3 sterren bij de prijs. Ik vind goedkoop niet altijd positief... :-)
Pluspunten
De levering zou een week duren, wat ik jammer vond. Groot was mijn verbazing dat het pakket de volgende dag al geleverd werd.
Pluspunten
Prima bedrijf, vriendelijk geholpen. Snelle service
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
perfecte comm en levering
Verbeterpuntenzéér goede verpakking, maar hoeft niet zoveel ingepakt in plastiek te zijn. (milieu)
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon. Werd goed meegedacht voor een oplossing
Pluspunten
Zeer vlot geleverd! Producten als beschreven: heel tevreden mee, en ze werden goed verpakt, dus arriveerden zonder een krasje.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam contact
Pluspunten
snel antwoord op de vraag via de mail snelle levering zoals beloofd
Verbeterpuntenniet op dit moment, ben tevreden
Pluspunten
gewoon snel en zoals het moet
Pluspunten
snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Mooie prijzen
Pluspunten
Pluspunten
Eerste bestelling goed geleverd
VerbeterpuntenNee