Pluspunten
Pluspunten
Precies wat ik besteld heb, goede uitleg op de website met mooie voorbeelden.
Pluspunten
De prijs is aantrekkelijk!
VerbeterpuntenLevering, het is nu een week verder dan mijn bestelling en nog niks ontvangen! Na contact gehad te hebben met Displaysenzo, hebben ze mij een nieuw pakket opgestuurd, dit heb ik de volgende dag al ontvangen. De levering lag aan de bezorgservice, die hadden de bezorging gezet op: is op vakantie. De bezorgservice heeft hierover een klacht ontvangen. Goed opgelost door Displaysenzo!!
Pluspunten
Alles is prima! Produkt en levering.
VerbeterpuntenIk zou wat minder plastic in de verpakking willen zien. Volgens mij kunnen de produkten ook beschermd werden door papieren proppen.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, supersnelle levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik was aangenaam verrast!
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wel veel verpakking meegestuurd.
VerbeterpuntenLevering na betaling op rekening kan sneller.
Pluspunten
Prima job, uitstekende website met duidelijke relevante info. gemakkelijke bestelmogelijkheid!
Pluspunten
Supersnel, kwaliteit, zeer betaalbaar
VerbeterpuntenZo doorgaan, super !!!!!!!
Pluspunten
Op de valreep, 10 min voordat de post de pakketten kwam halen voor die dag, besteld. Dame aan de telefoon was heel hartelijk. Controleerde snel de voorraad en beloofde dat het goed zou komen. 5 mooie a4 schuine standaards perfect verpakt zonder schade de dag erna ontvangen. Top!
Pluspunten
Snelle levering komt afspraak na
Pluspunten
Goed verpakt.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd pas na 2x vragen waar mijn bestelling bleef, verzonden. Na ruim een week.
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenWaanzinnig veel plastic meegeleverd. Alles afzonderlijk in plastic en de hele doos aangevuld met plastic. Voor ons een reden om hier nooit meer te bestellen.
Beste klant, Bedankt voor uw eerlijke review over onze verzendwijze. Helaas zijn onze producten vrij breekbaar. Dus bij een bestelling van diverse displays moeten wij onze spullen goed ingepakt versturen, dit om verdere breuk te voorkomen. Wij proberen juist folies te gebruiken uit onze productielijn om overtollig verpakkingsmateriaal te voorkomen. We zullen proberen er nog meer aandacht aan te besteden in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo