Prachtig product, zeer goed verpakt en binnen de geadverteerde verzenddatum ontvangen…keurige info per email !

Heel erg goed.

Super!! Vrijdag besteld, zaterdag in huis ! Sneller kan het niet !

Heel fijn!

Ik had een display op zeer korte termijn nodig, na contact heeft Displaysenzo mij meteen geholpen! Dank!

Top klantenservice en snelle levering

Goed product voor een nette prijs

snel geleverd en goede prijs/kwaliteit van bestelde kliklijsten basic

goede service

Snelle levering tegen een goede prijs van het product.

Erg tevreden

Bestelling was erg goed ingepakt. Kwam de volgende dag aan en de kwaliteit is in orde.

Super service

Je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld.

helaas was mijn pakket niet gefrankeerd

de inhoud was wel prima

Alles ok

Blij met m'n brievenbakje voor aan de muur. En snel geleverd.

Prima.

Geen klachten van collega grafiek :-). Of er voorafbetaald moet worden bij overschrijving, was me niet duidelijk.

Snelle levering en goede producten

We hebben nu een paar keer besteld bij Displaysenzo en de levering is steeds prima in orde.

Snel geleverd, scherpe prijs

Zie titel

Topbedrijf

Wederom supergoed geholpen met een uitdaging waarin ik problemen zag. Nee hoor, is gewoon op voorraad en anders snel geproduceerd. En tegen een prima prijs! Complimenten wederom!

slecht

bestelling werd in goede orde bezorgd binnne de afgesproken tijd

Goede prijs/kwaliteit

Display eenvoudig maar functioneel voor een goede prijs.

Top winkel

In een woord top

Goed!

Gewoon, het werkt.

Levering voor goede prijs.

De spullen waren snel geleverd met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet meer en niet minder.

Topservice!

Speciaal voor ons de bestelling - nadat de reguliere post al was opgehaald - naar DHL gebracht om het alsnog de volgende dag te leveren! Likes, Kudus, Thumbs-up, etc. etc.

Op tijd ontvangen en zag er goed uit!

Stevig en mooi

Eindelijk een kwaliteitsproduct om mijn gelede poppen in uit te stallen. Jammer dat ik geen foto's kan toevoegen in de review. Stevige dikke wanden en handige afdekplaat. Een eerste exemplaar dat beschadigd bleek bij uitpakken werd prompt kostenloos vervangen.

Snel, snel, snel

Goede kwaliteit met de juiste snelheid bezorgd.

Goed en voordelig

Goed materiaal, veel keus, voordelig geprijsd. Je kunt per stuk bestellen. En snelle levering

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom