Beste Klant, We vinden het jammer te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de levertijd van uw bestelling. We hebben dit nog voor u uitgezocht en nagelopen. Na het plaatsen van uw bestelling hebben wij dit direct verzonden. Helaas was er een verkeerd adres ingevoerd, waardoor het pakket de volgende dag niet geleverd kon worden. Na uw bericht hebben wij dit gecorrigeerd bij onze leverancier en is het pakket de volgende dag nog bij u aangeleverd. Gezien deze omstandigheden konden wij het pakket niet sneller bij u leveren. Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
Pluspunten
Pluspunten
werd goed en vriendelijke geholpen toen ik dacht dat er wat ging met betaling top
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbetering
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Prima snel besteld en snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering ook op factuur
VerbeterpuntenTot op heden geen