Pluspunten
veel aanbod, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering
Pluspunten
snelle levering, hoge kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke site
verbeter punten!!! Buitengewoon slecht! In de kleine lettertjes schrijven dat alle verzendkosten voor eigen rekening komen. Verkeerde besteld en de helft van de artikelen retour gestuurd. Op eigen kosten. Ruilen ook op eigen kosten. Bij elkaar meer dan € 15,00. Hoezo goedkoop?? **********.
Beste Klant, We vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service en retourneringen. We hebben deze procedure netjes op onze site vermeld, deze is te vinden op onderstaande link. https://www.displaysenzo.nl/verzendkosten Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
Pluspunten
Snelle levering van het gevraagde
Pluspunten
makkelijke website, snelle levertijd, goede emailcorrespondentie
Pluspunten
snelle levering, prima product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heel erg netjes geholpen
Had iets misbesteld ok wel mijn fout ma wou deze retour doen moet ik ze zelf betalen dit is veel te kostelijk ik vind als je ze retour stuurd dat het bedrijf de kosteç op zich moet nemen !
Pluspunten
Snel, goed en mooi materiaal
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenGeen minpunten.
Pluspunten
Snelle en correcte levering