Pluspunten
Snelle levering product is precies wat ik wilde hebben
Alhoewel ruim op tijd besteld is de levering nipt op tijd geleverd. Ik had 75 standaards A5 in plexiglas besteld. Er waren er 2 volledig stuk in de verpakking.
Beste klant, Bedankt voor uw melding over de kapotte levering. Wij hebben deze kapotte standaards inmiddels voor u vergoed. Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden en zeer korte levertijd!
Pluspunten
We hadden een grote bestelling geplaatst. Niet alles was op voorraad, maar we werden fantastisch geholpen door Saskia (als ik me de naam nog goed herinner). Ze nam meteen contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Zo hebben we alles op tijd geleverd gekregen.
Pluspunten
goede communicatie over het te leveren product en wensen van de klant
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Er zat 1 defecte standaard in de verpakking. Gezien de prijs heb ik deze niet geretourneerd, maar voorgesteld om deze te crediteren. Dit is ook gebeurd, zonder verdere discussie. Prima.
VerbeterpuntenIk heb op 18-01-2018 een mail gestuurd met het verzoek om te crediteren. Op 24-01-2018 kreeg ik bericht dat creditering zou plaatsvinden. Als verbeterpunt zou ik willen aanreiken om een bevestigingsmail te sturen met de boodschap dat de mail in behandeling is genomen en dat er binnen enkel dagen een reactie zal komen. Doe er uw voordeel mee.
Pluspunten
Beste, Kunt u mij de factuur doormailen van onze aankoop, zodat die in de boekhouding kan ? Mvg, Helga Verbraecken - De Rudder BVBA
Pluspunten
Alles was top in orde. Ik koop er graag opnieuw
Pluspunten
snelle levering, prima kwaliteit
Pluspunten
zeer snelle service
Pluspunten
Mooie producten, op tijd geleverd en zeer vriendelijke medewerkers
Verbeterpunten/