Pluspunten
Volgens afspraak geleverd. Producten hebben een goed prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenverzendkosten lager maken
Pluspunten
Zeer goede service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk, reageren snel, snelle levertijd
Heeeeeeeeel grote verpakking voor twee relatief kleine bestellingen. Wel schadevrij aangekomen
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prijs/kwaliteit zeker goed! Heel snelle en gemakkelijke communicatie en ultra snelle levering!! Ontzettend goed verpakt, zodat er geen beschadiging mogelijk is!
VerbeterpuntenDoe zo verder! je verdient een pluim!
Pluspunten
Goeie communcatie ! Ondanks dat het eerst even fout liep is dit netjes opgelost. Goed afgeleverd.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
Keurig verpakt en snel geleverd
Mogelijk een tip, het product was een beetje overdreven goed ingepakt. Een grote doos en heel veel beschermfolie. Mogelijk is een andere manier van verpakken duurzamer (gebruik minder plastic en een kleinere doos).
Indien er iets niet beschikbaar is, gelieve een seintje te geven aan de klant zodat de levering niet te laat toekomt!