Pluspunten
Duidelijke website, zeer gebruik vriendelijk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn klacht werd goed opgepakt en uiteindelijk heb ik een tegemoetkoming ontvangen voor een product dat beschadigt was aangeleverd.
VerbeterpuntenGeen beschadigde producten opsturen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke website.
Pluspunten
Top levering! Snel geleverd, goede kwaliteit
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Heb per abuis online 3x hetzelfde product besteld. 2 werden moeiteloos geannuleerd.
VerbeterpuntenDe betaling via I deal lukte niet direct. Heb daarna voor op rekening gekozen.
Pluspunten
Snelle verzending, ruim assortiment, goede communicatie en mooi geprijsd.
Verbeterpunten/
niet netjes aan elkaar gelijmd
Pluspunten
Ik ben een particuliere koper en kon toch bestellen, daar was ik blij mee. Zeker voor bedrijven een prachtig assortiment en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVerzenden misschien iets snellen......maar ach!!
Pluspunten
Snel geleverd, mailtje dat het product naar postnl is, goede verpakking, Top!
VerbeterpuntenIk kon geen aflevertijd (dagdeel) zien met postnl.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.