Pluspunten
Goede afhandeling en duidelijke communicatie. Product exact als beschreven voor een goede prijs.
Pluspunten
Snel en correct besteld en geleverd.
Pluspunten
Snellelevering
VerbeterpuntenIk heb de mail die verstuurd zou worden bij verzending van de goederen, niet ontvangen
Pluspunten
Zeer vlotte chat, directe opvolging van gestelde vragen en belofte qua levering is nagekomen.
Pluspunten
Prima materiaal tegen een nette prijs,
VerbeterpuntenCommunicatie, kreeg pas vrijdag een bevestiging van de order nadat ik zelf gebeld had. Ik had het maandag of dinsdag besteld en had verwacht vanwege een grote tentoonstelling dat ik ze vrijdag binnen zou hebben. Dat werd echter zaterdagmiddag waardoor ik ze niet meer kon plaatsen op de tentoonstelling. Dus de levertijden vielen me een beetje tegen. Verder alles prima in orde en we gaan ze gewoon volgend jaar gebruiken!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Supersnelle levering! En top verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Betere informatie over levertijd zou wel netjes zijn.
Pluspunten
Snelle levering, top kwaliteit, goedkoop!
VerbeterpuntenZo doorgaan! Zeer positief over dit bedrijf!
Pluspunten
snelle levering, heldere website.
Suggestions
BTW is confusing...and not 21%
Pluspunten
Goed meedenken klantgericht online meekijken en helpen
VerbeterpuntenVriendelijke dame aan de telefoon gehad die mij heeft geholpen met de spoedbestelling en goed mee dacht. Jammer dat de inpak-afdeling de verkeerde spullen heeft opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering goede prijs
Verbeterpunten-
Te veel verzend kosten.
Pluspunten
Snelle service, denken mee met de klant
VerbeterpuntenHelaas was 1 van de bestelde acril kubis niet goed gelijmd. Zelf opgelost inverband met een tentoonstelling