Pluspunten
Snel, duidelijk, kwalitatief goed produkt
VerbeterpuntenDe andere displays misschien ook iets goedkoper maken....
Pluspunten
Vriendelijke en betrokken medewerkers
VerbeterpuntenVerze
Pluspunten
Snelle service en goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, redelijke prijs
VerbeterpuntenHoge verzendkosten in relatie tot prijs product
Minder verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Zeer stevige display, die goed staande blijft
VerbeterpuntenZeer hoge transportkosten naar België
Pluspunten
hele goede prijs / kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenHoge verzendkosten voor als je maar een brievenbus pakketje krijgt.
De artikelen kwamen in een grote doos, kan het ook kleiner, passend bij het formaat van het artikel? Zou beter zijn voor het milieu, minder karton wat kort gebruikt wordt en weer wordt weggegooid.
Pluspunten
Er was iets kapot bij levering en zonder probleem werd mij een nieuw item opgestuurd. Super service
Pluspunten
Super producten voor een goede prijs!
Pluspunten
Op een donderdag L- en T-standaards besteld na telefonisch contact. De standaards werden meteen gemaakt en vrijdag al in huis. Super snelle service. Erg blij mee.
Pluspunten
Mooi materiaal, héél goed verpakt!
VerbeterpuntenJammer dat eerst moet betaald worden vooraleer levering zo duurt de levering wat langer.
Pluspunten
Snel, duidelijk, gewoon top!
Verbeterpuntenkan niets bedenken op dit moment
Pluspunten
Mijn bestelling was keurig verpakt en op tijd geleverd, ik ben tevreden. Een kleine bestelling maar deze is gewoon vlot geleverd.
We hebben de folderrekken nodig voor een stichting Verdriet door je hoofd. Dit is een stichting voor kinderen waarvan de ouders ****** hebben. We staan met een stand en dan zijn de folderrekken uitstekend om de producten zoals de flyers en DVD neer te zetten. Indien jullie willen sponsoren , graag!
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Verbeterpunten1 van de A4 schermpjes met bakje voor visitekaartjes heeft een kras erin...
Pluspunten
Professioneel en punctueel