Prijs van het transport is te hoog.
Pluspunten
doen gewoon wat ze afspreken, top!
Pluspunten
Prima service, helaas een verkeerde levering gehad maar eerstvolgende werkdag opgebeld door vriendelijke dame waarmee het probleempje snel en accuraat was opgelost.
Pluspunten
Topservice!
Pluspunten
Directe en goede acties na constatering schade na verzending. Goede communicatie en goed opgelost. Top.
VerbeterpuntenDe eerste zending kwam helaas beschadigd aan. Veel speling in de verpakking. Materialen waarschijnlijk door stoten op elkaar beschadigd.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Geweldig hoe dit bedrijf luistert naar klanten en meedenkt in oplossingen
VerbeterpuntenVorige keer vonden wij de website, maar dat is volledig positief aangepast. Prima!
Pluspunten
Alles was conform de website. Prima dus!
VerbeterpuntenNee, alles ging uitstekend. Fijn zo.
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenMeer kwalitatieve keuze, duidelijker beeld van wat een product is.
Pluspunten
klantvriedelijk
Pluspunten
super gewoon. degelijk materiaal en heel snel geleverd, netjes verpakt naar Belgie.
Verbeterpuntentip? neen, alles was duidelijk op de site.