Pluspunten
geen idee dit was de eerste bestelling
Verbeterpuntende verpakking is gescheurd de doos iswaardeloos er zijn 3 display's van de 10 kapot aangekomen
Pluspunten
Er werd door de medewerkers meegedacht en snel gehandeld. Binnen korte tijd stond het geleverde tarief op de stoep.
Pluspunten
Goed overzichtelijk web site.
VerbeterpuntenWat een geweldig bedrijf, na mijn tip of verbeterpunt over het tweezijdige plakband, kreeg ik een paar dagen later de strips voor de overige per post toegestuurd. Wat een geweldig gebaar, ook heel hartelijk dank voor deze service. Groetjes, Co
Beste Co, Vervelend om te lezen dat het niet geheel duidelijk was bij het bestellen. We gaan de tekst eens goed bekijken en aanpassen waar mogelijk! Hopelijk is de tape die wij u hebben nagestuurd op tijd voor u aangekomen, zodat u niet nog naar extra tape hebt hoeven zoeken, Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
nvt
indien het langer duurt voordat de bestelling komt dit melden dit voorkomt langer wachten.
Pluspunten
Uitstekende service. Toen de iDeal faciliteit van mijn bank uitviel tijdens het bestelproces, is via de chat alles in een oogwenk alsnog en correct geregeld. In loop van de middag besteld en de volgende ochtend netjes afgeleverd.
Pluspunten
Super bedrijf. Goede communicatie en snelle levering .
op afhaal locatie kunnen betalen.
Pluspunten
snelle levering, nette verpakking
Verbeterpuntenik zou het niet beter kunnen
Pluspunten
Snel geleverd prijs/kwaliteitsverhouding is prima gemakkelijke website
Verbeterpunteniets ruimer aanbod, zou ervoor zorgen dat ik meer had besteld.
Pluspunten
Prima levering en fijn dat je ook per stuk kunt kopen.
VerbeterpuntenDe bezorgkosten vond ik vrij fors
Pluspunten
goed overzicht op de website en duidelijke informatie, prijzen waren iets hogen dan concurrent maar de kwaliteit is niet naast elkaar gelegd dus geen zicht op
Verbeterpuntentrack en trace werkte niet goed
Pluspunten
Duidelijkheid product