perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima aanbeveling om via internet te bestellen, werd gebeld toen het pakket binnen was. Goede afhandeling van de retourzending

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toen bleek dat DHL het pakket verlaat en dus te laat zou bezorgen, werd op de klantenservice direct besloten een nieuwe zending te versturen, zodat het cadeau op tijd in huis was! Yess!

Er is niets gezegd over de Afterpay factuur, die vervolgens verstuurd zou worden en hoe het zou werken als het dubbel geleverde product toch retour zou moeten. Gelukkig is de klantenservice snel met het beantwoorden van vragen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en kosteloos retourneren

Nog geen verbeterpunten tot nu toe

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede aanbiedingen

Niet pas een mail sturen met uw bestelling wordt nu verzonden terwijl de bestelling net geleverd is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na 19:00 uur besteld en toch de volgende middag in huis. Andere (sport) webshops konden dit artikel niet direct leveren. Super!

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt

Laat de klant geen sportwinkel kiezen in de buurt als het pakket op het het verzendadres bezorgd moet worden . Meer kleinere gadgets , ik had echt geen zonnebril nodig en jullie surfwax was te prijzig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn pakket kwam 2 weken lang niet aan, 2 keer netjes gebeld door bedrijf met de vraag of het ongeopende packet wel terug moest. Dit was dus niet het geval, ik wilde het pakket graag ontvangen. Na de 2e keer direct met andere bezorger verstuurd, super netjes dat er 2 keer werd gebeld en dat medewerker er zo boven op zat!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling soepel, snel en overzichtelijk. Sportzaak in de buurt voor gratis ophalen ipv 5eu voor thuis afleveren. Netjes volgende dag afgeleverd en opgehaald

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede prijzen! Goedkoper dan anderenwebshops, en snel geleverd en mijn retour (ivm smaak, product was goed) is net zo snel verwerkt. En je hebt hier de mogelijkheid te betalen via afterpay. Ideaal!! Geen irritante af- en bijboekingen op je rekening. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor 19uur besteld, volgende dag in huis! Super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke prijs, prompte levering, geen bezorgkosten

zonder uitleg alternatief artikel gestuurd. In principe vind ik dit geen ramp, maar het moet tenminste wel vermeld worden en of de prijs voor dit artikel gelijk is aan het bestelde moet ik maar voor lief nemen. Na deze opmerking ben ik door een vriendelijke medewerkster tel. benaderd. Na e.e.a. doorgesproken te hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat alles op een misverstand berust. Pluimpje voor de correcte afhandeling van deze vriendelijke dame!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering van bestelling sneller dan staat op de website. Er stond 3 tot 5 werkdagen maar, het product werd op de derde opvolgende dag(ZATERDAG) geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor mij zijn er geen pluspunten nodig Ik ben tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling was er snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk snel en betrouwbaar

Geen. Erg tevreden

Koninginneweg 1