Geen gedoe en lekker snel

Grote 10 m3 groencontainer 2x laten bezorgen en weer ophalen, makkelijk en volgens afspraak.

Heel goed!

Snel, goed neergezet, flexibel.

Snel geleverd en snel opgehaald

Goede afspraken en zeker erg klant vriendelijk

Vriendelijk geholpen en mijn wens voor het brengen en halen van de afval container was perfect

Zeer tevreden.

Alles is gegaan zoals het beloofd is.

goed en snel

keurig op tijd geleverd en na 1 mailtje hebben ze de bak weer opgehaald wel gevuld natuurlijk

Snel, gemakkelijk en netjes

De bak is snel geleverd, in het afgesproken tijdslot en netjes neergezet. We hebben hem maximaal benut en na het weekend werd ie keurig opgehaald.

Service is precies wat je ervan verwacht

Niet duur, vlot en correct. Niets aan toe te voegen

Zeer correct

Heldere communicatie

Alles volgens afspraak.

Snel geleverd, duidelijke communicatie bij het weer op halen. Gewoon helemaal goed!

Niks op aan te merken

Kwam op de afgesproken tijd, werd netjes opgehaald de volgende dag. helemaal prima.

Uitstekend!

Eenvoudig te bestellen, goed bereikbaar, op tijd en sympathiek! Volgende keer weer!

Gewoon alles top geregeld!

Van de aanvraag t/m het ophalen gewoon top geregeld.

Handige container, vooral doordat de container af te sluiten was.

Alleen minder dat als je contant wil betalen en of alleen contant kan betalen dat je dan 15 euro extra moet betalen mischien ivm stortingskosten maar toch kost al genoeg een bak huren Maar verders tevreden hier over

Prima hoor, fijn dat de tuinschermen er ook in konden

Prima service, zowel telefonisch als via internet

Snel en op tijd

Container kwam mooi vroeg zodat ik hem zelf en met mijn spullen kon laden en niet dat er iemand dacht oh daar kan ik mooi wat in kwijt. Nette chauffeur en op de afgesproken dag weer op gehaald super.

Perfect!!

Geen poespas! Snel geleverd. snel weer opgehaald

Super service

Toen ze langs kwamen om de volle container op te halen, konden ze niet tot aan mijn voordeur rijden omdat er een paaltje was teruggezet waar ik geen sleutel van had. De chauffeur toonde begrip voor de situatie en zonder morren gingen zij weg en mij werd gevraagd te bellen als ik de sleutel van het paaltje geregeld had. Zonder extra kosten!! Service met hoofdletter S!

Snel en makkelijk

Een container bestellen gaat zeer makkelijk en wordt op de afgesproken dag geleverd en gehaald. Top!

Levering gebeurde op tijd, ik werd keurig van te voren gebeld. Ook het ophalen van de container gebeurde op de geplande tijd. Chauffeur was heel behulpzaam.

Snel geleverd en flexibel met verlengen

Snel geregeld. flexibel omgegaan met verlengen container voor nog een week.

op tijd geleverd en vrij sel verwijderd na melding dat de containers vol waren.

Vlotte afhandeling en alles volgens afspraak

Bestelling gedaan via internet, ochtend van aflevering nog even nagebeld of levering op dagdeel van voorkeur zou zijn, ‘ ja hoor, dat heeft u toch aangegeven’. Container is netjes geplaatst, ophalen kon wat eerder dan vooraf aangegeven en werd ook vlot afgehandeld. Kortom: alles verliep soepel.

Geleverd en opgehaald volgend afspraak

Prima service en redelijke prijs.

Aurorastraat 34

1363ZH Almere

Over Recycle-bak.nl

Goedkoop, snel en eenvoudig een afvalcontainer huren! Recycle Bak is dé specialist in de afvalsector. Al meer dan een eeuw zijn wij actief in de afvalbranche en zijn de specialist op het gebied van afvalcontainers huren. U kunt bij ons terecht voor alle soort afvalcontainers, maar ook voor de aankoop van zand en/of grind. Wilt u meer informatie over het huren van een afvalcontainer? Neem dan gerust contact op met onze specialisten! Maandag t/m vrijdag Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.