Fijn bedrijf waar goede afspraken mee te maken zijn. Meedenkend, snel en vriendelijk

Vlot en conform afspraak!

vlotte levering en ophalen. Alles conform afspraak. Betrouwbaar dus.

Prima bedrijf

Keurig op tijd geleverde bak en ook volgens afspraak opgehaald . Top!

Ben een tevreden mens

Dit was dus een nieuwe ervaring met een bedrijf waar ik nog nooit mee had gewerkt Alles ging naar wens.Julie hielden je aan de afspraken. Zoals brengen op tijd,ophalen op tijd, gewoon neerzetten op de redelijke plaats die ik voorstelde.Daarintegen heb ik me aan de laadwijze gehouden,veiligheid in acht gehouden zoals afzetting ,markering en afdekking in deavonduren.want we wonen er tenslotte. Dus de lof komt u toe.

Praktisch zo een bak

Makkelijk om niet constant naar de Milieustraat te hoeven. Helaas hebben ze niet alles meegenomen, er stond een oude deur tegenaan ik had gehoopt dat ze die dan mee zouden nemen. Belangrijk is dus dat alles letterlijk in de bak moet, dat heb ik dan weer geleerd. Verder keurig qua communicatie!

Snelle levering en ophalen van containers

Efficient reliable service!

I have ordered several different waste containers - always arrived on time and a very efficient service. Highly recommended!

Snel geleverd, gebeld na 4 weken om op te halen. Na een uur stond de vrachtwagen al voor m'n deur! Keek mn ogen uit zo krap in de straat en toch m zo der in kunnen draaien zodat de container er opgetakeld kon worden! Chapeau voor de chauffeur! Zou jullie bij anderen zeker aanraden!

Betrouwbaar

Komen gemaakte afspraken na.

Heel positief

Snelle levering, komen afspraken goed na

Volgens afspraak op tijd geleverd en niet duur

Snel en efficiënt

Goede service, komen afspraken na en niet duur

Snel en efficient

Snelle levering en ophalen na afloop. Prima service. Aan te raden.

Snelle en correcte levering

Nette afhandeling

Uitstekende service en snelle levering

Keurig bedrijf die doet wat het zegt. Levering en ophalen gingen keurig volgens afspraak.

Prima service en komt afspraken na

Kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!!!

super geweldige service van dit bedrijf

de chauffeur heeft contact opgenomen met me waar hij precies de container moest plaatsen. hij had hem exact op de plaats gezet die ik had aangegeven telefonisch. klasse chauffeur. ook van af het kantoor prima gesprek gehad, vanwege het tijdstip die ik had aangegeven.

Super makkelijk en snel geregeld ophalen pressies het zelfde .

precies volgens verwachting

Op tijd geleverd, met knap stuurmanskunst op de ideale plek gezet en extra service geleverd om de bak op de door mij gewenste dag op te halen

Uitstekende service!

Snel en netjes geregeld. De bak is ook heel erg netjes opgehaald!

Fantastisch!

Makkelijke bestelling, snelle levering, chauffeur plaatste de bak waar wij hem graag wilde; dat was geen enkele moeite. Zeer eenvoudig om bak weer op te laten halen. Alles keurig, snel en duidelijk!

Zeer snelle levering en de zelfde dag gebeld en was ook snel weer opgehaald

Snelle aanpassing factuur

Had een kleine wijziging nodig op de factuur, had ik natuurlijk gelijk moeten vragen, Mailtje gestuurd en het was zo geregeld. Top gedaan.

Uitstekende service

Recycle-bak.nl was niet alleen de voordeligste maar heeft daarnaast een uitstekende service geleverd. De container kwam precies op de afgesproken dag en tijdslot, ik was zelf niet aanwezig maar de chauffeur heeft zonder problemen het zeil dat ik had klaargelegd voor onder de container, gebruikt om de tuintegels te beschermen. Klasse! Ook het ophalen verliep zonder enig probleem, ook weer op de gewenste dag terwijl was aangegeven dat door drukte het ophalen misschien een dag later zou gebeuren. Kortom, uitstekend allemaal.

Great experience

While the renovation project was filled with unpleasant surprises, the rubble container was delivered and picked up very efficiently. Very professionally arranged from start to finish.

Aurorastraat 34

1363ZH Almere

Over Recycle-bak.nl

Goedkoop, snel en eenvoudig een afvalcontainer huren! Recycle Bak is dé specialist in de afvalsector. Al meer dan een eeuw zijn wij actief in de afvalbranche en zijn de specialist op het gebied van afvalcontainers huren. U kunt bij ons terecht voor alle soort afvalcontainers, maar ook voor de aankoop van zand en/of grind. Wilt u meer informatie over het huren van een afvalcontainer? Neem dan gerust contact op met onze specialisten! Maandag t/m vrijdag Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.