Helemaal top

Goede communicatie via mail en ook telefonisch te bereiken en afspraken over halen en brengen perfect nagekomen. Als ik weer een container nodig heb ga ik ze zeker weer inschakelen.

Goed en betrouwbaar

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Diverse containers gehuurd bij dit bedrijf. Eenvoudig te regelen via de website. Ze komen altijd op de afgesproken momenten en worden netjes op hun plek gezet. Prijs is goed, maar ik zou bij het huren van meerdere containers na elkaar wel een korting gewaardeerd hebben. Contact verliep prima. Telefonisch wat beperkt bereikbaar, maar altijd snel reactie op mails.

Snel, gemakkelijk, goede communicatie

Snel, gemakkelijk en goede communicatie.

Vlotte levering en snelle feedback op mail.

Goede communicatie is fijn om te ervaren.

prima communicatie

prima communicatie en duidelijk

netjes op tijd gebracht en opgehaald

Klantvriendelijk, flexibel en goed bereikbaar! En ook goed geprijsd in vergelijking met anderen. Aan te bevelen!

Keurig op heg afgesproken moment werd de container geplaatst.

Snel en goed

Ik vind goede service

Top geregeld.

Makkelijk via de website de juiste container besteld. Duidelijk omschreven wat er in mag. Ook het ophalen via de website geregeld.

topp

precies op het afgesproken moment geleverd.

Perfect, snel en alles volgens afspraak

perfect

Gemakkelijk geboekt en precies op de afgesproken tijden geleverd

Prima bedrijf dat zich aan afspraken houdt

Goede ervaring met recycle- bak

De bak werd op de afgesproken plek geleverd. Nog even contact gehad met de chauffeur welke kant de het open gedeelte moest staan. Wij zijn heel tevreden.

Container volgens afspraak geleverd. Netjes neergezet.

Duidelijkheid. Stiptheid. Top.

Snel geleverd en opgehaald

Snelle levering, traag ophalen

Snelle levering conform afspraak van de container. Werd keurig op de gewenste plaats neergezet. Bijzonder vriendelijke chauffeur. Container was oud en vies, veel roestige 'rafels'. Ophalen was echt een min-puntje. Container zou vrijdag voor het weekend weggehaald worden. Echter: niemand verscheen. Nabellen leerde dat er iets fout was gegaan en dat we de container het gehele weekend op het pad moesten laten staan omdat deze pas maandag erna opgehaald zou worden. Maandag is de container 's morgens direct weggehaald. Conclusie: basic container tegen scherpe prijs. Matige service.

Gestroomlijnd

Snel geregeld, levering en ophalen volgens afspraak.

Keurig op tijd en op de goede plaats!

Het was niet eenvoudig om de bak neer te zetten, maar door de stuurmanskunsten van de chauffeur is het helemaal goedgekomen. Aanrader dus!

Bak geplaatst op gewenste plaats en keurig op tijd

Alles prima geregeld

Het bestellen en ook het afmelden van de bak ging zonder problemen. Prijs/Kwaliteit verhouding is goed.

Duidelijke website waar je snel een container kan huren.

Goed en betrouwbaar

Snel geregeld, goed contact en verder goede afspraken.

deskundig, meedenkend, hulpvaardig en professioneel

zie bovenstaand

Aurorastraat 34

1363ZH Almere

Over Recycle-bak.nl

Goedkoop, snel en eenvoudig een afvalcontainer huren! Recycle Bak is dé specialist in de afvalsector. Al meer dan een eeuw zijn wij actief in de afvalbranche en zijn de specialist op het gebied van afvalcontainers huren. U kunt bij ons terecht voor alle soort afvalcontainers, maar ook voor de aankoop van zand en/of grind. Wilt u meer informatie over het huren van een afvalcontainer? Neem dan gerust contact op met onze specialisten! Maandag t/m vrijdag Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.