Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deskundig en vriendelijk. Eén pak laminaat was beschadigd. De volgende werkdag werd er al een nieuwe geregeld.
12 February 2024
Willem
Nieuwleusen
Duidelijke site makkelijk bestellen
11 February 2024
Marco
Schoonebeek
Ik heb plinten besteld via het internet en betaald via het internet. En toen kreeg ik ze binnen een paar dagen keurig verpakt thuis bezorgd. Ik heb nu genoeg plinten en daarom bestel er ik niet meer. Maar als ik te weinig had zou ik het weer doen.
10 February 2024
Marc
Doetinchem
Snelle en vroege levering
7 February 2024
Mart
Joure
Ik zou hier zo weer bestellen. Ontzettend fijn geholpen, ook met retourneren van een artikel.
2 February 2024
Ismaël
Rotterdam
De bestelde plinten werden geleverd in een afwijkende diktemaat. Dat werd ons na het verzagen duidelijk. Daar baalden we stevig van. Toch geven wij 4 sterren omdat de klantenservice een prima oplossing aangeboden heeft. De leverancier van de plinten bleek een productieprobleem te hebben waar zij ook niet van wisten. Wij hebben kostenloos andere plinten ontvangen die de juiste maten hadden en het prijsverschil met de oorspronkelijke bestelling is teruggestort.
23 January 2024
Johan
Apeldoorn
Ik werd erg goed geadviseerd na een aantal vragen betreffende een ondervloer. Daarna de bestelling geplaatst en de volgende dag werd deze geleverd. Top!!
20 January 2024
Mark
Haaksbergen
Goed materiaal, van hoge kwaliteit. Levering is snel en gaat z'n afspraken na!
19 January 2024
Freek
Tilburg
Goede prijs kwaliteitverhouding. Alles geleverd volgens afspraak
19 January 2024
Wilma
Prinsenbeek
Voordelig en snelle levering.
16 January 2024
W
Alkmaar
Bestelling geplaatst voor plinten en bijbehorende hoeken. Zou 3 januari geleverd worden. Omdat de kunststof buitenhoek niet leverbaar zou zijn is deze verzending verplaatst naar 5 januari. 5 januari gingen wij een week met vakantie en zo'n pakket laat je niet bezorgen bij de buren. Na contact met de vloerenspecialist zou de levering op 15 januari plaatsvinden. Ik kreeg een track en trace code die aangaf 5 januari. Vervoerder gebeld en zelf de afspraak gemaakt voor 15 januari. Inmiddels snel naar de Praxis om de buitenhoeken te kopen. Op 15 januari vond de levering plaats. Nu ontbraken de binnenhoeken en de buitenhoeken die niet leverbaar waren zaten er wel bij. Nogmaals contact gezocht en nu blijken de binnenhoeken niet meer leverbaar te zijn. Ik heb deze nu maar besteld bij Hornbach. Kortom geen beste beurt van de vloerenspecialist.
Beveelt niet aan
16 January 2024
André Beerepoot
DEN HELDER
Goed geholpen door de klantenservice
Rasim
Almelo
Zeer tevreden van de kwaliteit
Thomas
Bree
Eerst een proef stukje vervolgens besteld vlot geleverd, zeer tevreden mee top product.
Roelof
Sneek
Wij hebben even moeten zoeken naar de juiste renovatieplint en kwamen uit bij de OnlineVloerenSpecialist. Zij bleken een ruim assortiment, waaronder de gewenste 22 x120 in RAL 9016. Plinten waren er binnen de afgesproken tijd en kwaliteit is volgens verwachting. Erg blij mee!
Stephanie
Utrecht
Duidelijk en overzichtelijk site. Snelle levering en goed materiaal! Blij met de keuze voor deze webshop!
Alja
Emmen
Ik zou zeker hier nog kopen!
Stephanie Laitem
Gent
Het was keurig verpakt en ziet er goed uit
13 January 2024
Jur
Krommenie
Snelle en geweldige service. Alles zat netjes verpakt.
12 January 2024
Sjouke
Sexbierum
Ook een compliment naar de vriendelijke bezorger!
12 January 2024
Jerry
Almere
Duidelijke info en snelle levering.je kan de bestelwagen online zelfs volgen. Top.
10 January 2024
John
Maarkedal
Echt genoeg keus en de prijs ligt echt stuk lager dan andere winkels
10 January 2024
Henry
Koog aan de Zaan
Er ging even iets mis met het leveren van de ondervloer maar dit is goed opgelost!
Derya
Venray
We hadden een nieuwe ondervloer nodig voor onder de traplopers. De ondervloer werd snel geleverd en is van goede, zware kwaliteit.
Denise
Amersfoort
Fijne service en op de site was alles goed te zien + de goedkoopste prijs.
Joe
Katwijk