Pluspunten

Snelle levering, Goede prijs

Pluspunten

snelle levering top

Pluspunten

- Snelle en goede levering - Ruim assoertiment - Duidelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede klantenservice

website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is heel duidelijk, wat erg prettig is. Voelt vertrouwd. Levering was ook erg goed. Mailtje met tijd indicatie en daarna werd ik gebeld door de bezorger. Helaas net niet op tijd thuis, dit telefonisch besproken en een goede oplossing gevonden. Fijn!

Ik heb per mail aangegeven dat ik niet thuis was voor 12:00 uur, en of de levering later zou mogen. Helaas is dit niet doorgegeven aan de bezorger.

Pluspunten

Aardig personeel met veel kennis pvc vloer netjes geleverd en gelegd komen de afspraken naar.

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon en snelle levering

Pluspunten

Prima kwaliteit Geweldige service 100 % tevreden

Pluspunten

super snelle levering, goede prijs, mooie plint

Pluspunten

Duidelijke telefonische service, betrouwbaar in afspraken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote collectie en vlotte levering

Spuitwerk zou absoluut tot aan de randen ok moeten zijn. Nu al meerdere keren voorgekomen dat er oneffenheden zijn aan de uiteinden. En dat is soms lastig als je een volle lengte op een 2e deel wilt laten aansluiten.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen via de site Prima kwaliteit Geheel volgens planning geleverd

Plinten in folie verpakt is wel wat peuterwerk om de eerste er uit te krijgen. Misschien is er een handigere manier.

Pluspunten

Snel en goed.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Er moesten een aantal pakken retour en dit was geen probleem. Geld werd ook zeer snel weer teruggestort. Zeer correcte afhandeling en communicatie!

Retourzending moet zelf geregeld en betaald worden.

Pluspunten

Nette showroom, goed geholpen ondanks de drukte. Wordt gewerkt op basis van vertrouwen. Flexibiliteit qua levering, informatie voorziening mbt levering. Ook de chauffeur keurig gebeld van te voren. Afwikkeling en teveel aan product terug mogen brengen. Goed bereikbaar en snelle responstijd. Met andere woorden.... uitstekend!

Pluspunten

goede en snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering. Op het laatste moment verandeten van afleveradres was geen probleem.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betaalbaar en snelle levering, vriendelijke klantenservice

Ik zou voor de levering gebeld worden (half uur of uur van te voren, dat weet ik niet meer) dit is niet gebeurd. We waren bezig met een verbouwing. Spullen zijn in de voortuin gelegd zonder dat iemand zich even gemeld heeft. Ik zag de achterkant van de auto zo wegrijden. Jammer is niet nodig,

Pluspunten

Goede en duidelijke site. Na bestelling wordt je continu op de hoogte gehouden over de levering. Zeer positief en de volgende keer weer bij de onlinevloerenspecialist als ik wat voor de vloer nodig heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering ,goede afhandeling product ,ruime assortiment

Geen opm,

Rollecate 3