3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit plinten.

De levering door de chauffeur was niet conform afspraak. We hebben de klantenservice hierover gebeld. Zij waren erg begripvol en zouden dit verder oppakken.

Pluspunten

Contact gehad over een ondervloer. Hele duidelijke informatie. Direct besteld en geleverd op de dag die ik had aangegeven. Top service!

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering (ook in België) en een heel vriendelijke en goede klantenservice. Heel tevreden klant!

Pluspunten

- duidelijke website - snelle adequate levering - vriendelijke chauffeur, bracht het bestelde naar binnen

n.v.t.

Pluspunten

Prima website

Pluspunten

Wij hadden een bestelling gedaan van MDF plinten. Deze waren besteld in 12 cm,maar we kregen een telefoontje en er werd ons medegedeeld dat de bestelde plint niet voorradig was. Wij baalde hier ontzettend van,omdat we in een verbouwing zaten en niet langer konden wachten op de bestelde plinten. Één maat groter,14 cm was wel op voorraad en zonder problemen en zonder extra kosten werd de bestelling omgezet in een hogere plint. SUPER !!

Geen.

Pluspunten

Wij hebben plinten besteld. Snelle levering. Op dit moment aan het monteren, volgens de timmerman die het plaatst super materiaal. Prima afgelakt. Dus zeer tervreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hebben de klacht uiteindelijk (heeft wel wat moeite gekost) goed opgelost.

onduidelijke info op de website, daar staat dat plinten zo strak zijn dat veel mensen ze niet hoeven te schilderen maar als er dan beschadigingen op zitten is het antwoord, je moet ze toch nog schilderen want ze zijn alleen voorgelakt.

Pluspunten

snelle goede levering en mooie artikelen, netjes verpakt. geleverd door eigen dienst

kleine pakketjes niet met eigen dienst verzenden, waardoor verzendkosten lager kunnen voor consument.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snel geleverd - makkelijk online bestellen - goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zeer goede afhandeling van de bestelling en bezorging (eigen bezorgservice).

Kan niets bedenken

Pluspunten

Bijzonder scherpe prijzen Snelle levering Goede kwaliteit

Mailtje van bezorgdienst nooit ontvangen

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering en mooie producten.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitverhouding Ruime sortering Goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de e-mail.

Op het moment dat wij er waren, was er slechts een iemand aanwezig voor receptie en showroom die wij zelf aan moesten spreken voor hulp.

Pluspunten

Prima communicatie Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle keurige levering.

net

Pluspunten

Ruim aanbod, snelle levering, Goeg klantcontact

Nvt

Pluspunten

Snelle service, makkelijke betaling.

Bezorging met DHL viel wat tegen vanwege het late mailtje op de dag van bezorging. Nu waren wij niet thuis. De 2e poging ging wel goed.

Pluspunten

Goede levering en product naar verwachting. Mooie plinten van hoogwaardige kwaliteit! Duidelijk leverfalen qua bezorgdagen en een week later was geen probleem.

Nvt

Pluspunten

duidelijke informatie op de site en uitstekende levering

Pluspunten

Zeer ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Super snelle service!

Pluspunten

snelle levering en juiste product

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen