1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deels meedenkend

Slechts deels verantwoordelijkheid nemen voor zaken die mis gaan bij de transporteur

Pluspunten

Duidelijke communicatie. En 2 werkdagen vroeger kunnen leveren.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen en goede levering op afgesproken tijd/dag

Product was beschadigd

Pluspunten

snelle levering. goed product.

Pluspunten

Snelle hulp en behulpzame afhandeling!

Pluspunten

Erg tevreden over de service

producte beter in pakken ivm eventuele schade

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende prijs en geen bezorgkosten ondanks de (grote) afmetingen.

Pluspunten

Goede en snelle levering, afspraak wordt nagekomen

Pluspunten

heldere website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit, zorgvuldige verzendverpakking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoper dan concurrenten, goede adviesfunctie op site

Er wordt niet gelet op het opmerkingenveld bij de bestellingen. Hierdoor werd de vloer te vroeg geleverd.

Pluspunten

goed product en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering, ruime keuze plinten, langere lengte plinten dan de meeste concurrenten.

Helaas kregen we geen bericht op welke dag de bestelling bezorgd zou worden. Na een paar dagen heb ik zelf gebeld en bij toeval was de chauffeur toen al onderweg. Dit zou een foutje zijn maar we kennen een andere klant waar het recent precies zo ging. Gelukkig konden we nog op tijd zorgen dat er iemand thuis was, want 4,88m lange plinten laat je niet zomaar bij de buren bezorgen.

Pluspunten

Super mooie plinten, snel geleverd op de datum die je zelf geleverd wilt hebben. Ben erg tevreden.

Ook al zijn de plinten gegrond, iets meer bescherming, in verband met transport, zou een tip kunnen zijn. Verder ben ik erg tevreden.

Pluspunten

Snelle en goeie levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Pluspunten

Snelle service en ze doen wat ze beloven op de website

Ik had ondervloeren besteld en die mogen wel in wat stevigere plastig verpakt worden. Weet niet of dat door het vervoeren kwam maar leek alsof er mee gegooid was. Plastic was kapot en platen waren beschadigd. Dit was gelukkig maar bij 1 van de 5 pakken.

Pluspunten

Aardige bezorger/chauffeur. Alle informatie is duidelijk gecommuniceerd omtrent het afleveren/bezorgen. Bedrijf hield zich aan afspraken (van te voren een half uur gebeld voordat de cfr aan de deur kwam)

NVT

Pluspunten

Heb ondervloer platen gekocht en was hier goedkoper uit dan de bekende bouwmarkten! Snelle levering en nog gratis ook. Ik ben zeer tevreden in ieder geval.

Pluspunten

Snelle levering en goede telefonische communicatie over levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Super vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. En heel erg goed geholpen

Beter omschrijven tijdens het bestellen wat de levertijd is. (Geen werkdag maar een week bij geverfde plinten)

Pluspunten

prijs scherp, site goed,

bij bezorging mag een sms naar ordergever ivm aanwezigheid. huidig systeem vanaf bv 2 uur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling werd snel geleverd

Bezorgbedrijf noemde een andere afzender, ik wist niet meteen dat het van jullie af kwam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie prijs-kwaliteit

Mijn ondervloer woensdag besteld en zou vrijdagochtend geleverd worden, dit was niet gebeurd. Ze gaven aan dat ik 'm zaterdag op kon halen anders kwam hij dus maandagochtend pas. De levering mag dus wel iets beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs aantrekkelijk, snelle levering,

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen