Goede kwaliteit en geweldige service!

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ben goed geholpen en de medewerker was erg vriendelijk.

Goede prijs, verpakken mag beter

Alles perfect, Houtvezel Green ondervloer gekocht. Alles perfect verlopen, alleen was 1 pak beschadigd in de hoek, dus deze hebben we gebruikt op plekken waar geen hele platen paste. Zal niet direct een fout zijn van OnlineVloerenSpecialist, maar dit (toch zachte) artikel enkel verpakken in een plastic 'zak' geeft ook nul bescherming. Ik had gelukkig genoeg besteld, dus geen man over boord.

Geweldig snelle levering zeer tevreden

Makkelijk te bestellen . Dag leveren makkelijk in te stellen. Zeer tevreden met levering. Eind resultaat Toppie.

Scherpe prijs en keurig en snel geleverd

Mooi Quick step laminaat besteld. Werd in 3 dagen geleverd. Keurig op een pallet met de hoeken netjes beschermd. Aanrader

Prima, snelle levering

Prima, prachtig dilatatieprofiel besteld... heel erg blij mee... te gek! Mijn project is helemaal af nu!

Snel, goed en goedkoper.

De pijs an zich lijkt duurder dan elders, maar doordat de verzending veel goedkoper is scheelde het mij tientjes en de volgende dag keurig op tijd bezorgd. Geweldig spul trouwens dat Eurocol 945.

It is very good

I like it because it's easy to use and good quality

Fijn om eerst een proef te ontvangen. Bestelling op tijd en netjes geleverd. Fijn contact en wat te veel is. Kan terug bij het dichtstbijzijnde zaak.! Prima geregeld.

Ik had een proefstukje van een plint besteld, deze was niet bij mij aangekomen, direct contact opgenomen. De volgende dag had ik een nieuw proefstukje plint in huis. Bedankt voor de snelle service!

Goede vloer

Mooie goede vloer

Maken het waar

Maken het waar en leveren op tijd, maar communicatie is wazig, zie online dat de artikelen verzonden zijn maar een mail met vooraankondiging van levering wanneer en hoe laat ontbreekt en dat is jammer

Product is goed en snelle levering zoals beloofd

Ondervloeren besteld voor mijn nieuwe laminaat vloer en alles is netjes op tijd en prima zonder defecten afgeleverd.

correcte firma

plinten maandag besteld en dinsdag al geleverd. super

Zeer goed.

Zeer te vrede en goed bezorgd, Vriedelijk bedankt.

Goed aanbod, duidelijke website en snel geleverd. Top!

Prima optijd geleverd en prima product

Geweldige service… Makkelijk besteld, binnen 1 dag bericht dat het de volgende dag gebracht zou worden. Wij hadden liever na een week, één telefoontje (hele aardige medewerker), en ander tijdstip was heel makkelijk geregeld. We zijn bijzonder blij met de pvc vloer. Ook retour, wat we over hebben, héél makkelijk geregeld. Super service!

plinten besteld snel en goed geleverd

Goed uitgebreid keuze programma voor het uitzoeken van de plinten, snel en goed en voordelig geleverd

Ben heel goed geholpen, mijn wensen uitgelegd en er werd snel gereageerd, advies gekregen ook, heb hun advies dan opgevolgd en resultaat is top. Bedankt heren ben heel tevreden over zovel service als de medewerkers daar.

Dik tevreden

Goed product, zoals op de foto. Mogelijkheid om het zelf op te halen bevalt me goed. Super snel ontvangen. Ik weet jullie nu te vinden

zeer betrouwbaar

uiterst snelle levering prima firma om mee te werken

Kwaliteit en snelle levering

Goed bedrijf

Niet duur en supersnelle levering

Goede levering en snel. Ook een goede prijs en kwaliteit is ook goed.

Ik had een mail gekregen met de bezorgdatum. Op de dag van levering heb ik even gebeld voor het tijdstip van de bezorging. De medewerker heeft contact opgenomen met het transportbedrijf en belde mij binnen enkele minuten terug. Het transportbedrijf was er binnen het opgegeven tijdsblok. Super geregeld!

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen