prima product voor een prima prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bericht voor levering is erg fijn én dat er gebeld wordt 30 minuten voordat de chauffeur er is is uitstekend!!!

Denken goed mee met de klant En komen afspraken na. Zijn niet te beroerd om een stapje extra te zetten voor de klant.

Scherpe prijs, snelle levering

Spullen snel in huis, goede blackfriday deal

Simple geregeld en snel geleverd.

Overtoom Den Dolder is waarschijnlijk in de vloerbusiness gegaan. Zo snel en zo makkelijk heb ik het vandaag de dag nog niet meegemaakt. Daar kan de rest nog een puntje aan zuigen. Chapeau vloerspecialist.

Ruim aanbod en snelle levering

Duidelijke website met ruim aanbod, goeie prijs en snelle levering. Plinten goed verpakt geleverd. Prima bedrijf.

Heel tevreden

Goede communicatie bij voorraadprobleem en alternatief suggesties Vloer netjes geleverd volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Daar wij al wisten wat we wilden konden we bestellen wat we wilden. Konden zeer vlot bestellen en betalen. Binnen de 4 dagen werd onze bestelling aan huis en tot in de garage geleverd. Direct zag ik dat de bestelling hetgeen was wat we zochten. Top service !

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Altijd mooie prijzen en er is altijd wel iets in de aanbieding dat je wilt hebben rn je gaat het echt nergens goedkoper vinden.

Netjes op de hoogte gesteld per mail m.b.t. levering. Bij afhalen in Nieuwleusen ook goed en netjes geholpen. Product (hoge plinten) voldoet aan verwachtingen, netjes ingepakt en ook kleur RAL9010 netjes gespoten.

Goed advies, snelle levering

Gebeld voor advies over een ondervloer. Goed advies gekregen, dat heeft voorkomen dat ik onnodig een voor mijn vloer te dure ondervloer heb gekocht. Vervolgens ondervloer online besteld en snel ontvangen.

Prima, zoals het hoort !

Prima, zoals het hoort !

Hele mooie

Hele mooie plinten, snelle levering!

Goeie prijs

Goeie prijs alleen levering mag wel sneller.

Goeie prijs

Goeie prijs alleen levering mag wel sneller.

Goede service en snelle levering

Alle vragen die ik had werden snel en vakkundig beantwoord. Levering volgens afspraak. Wat ik fijn vond is dat we gewoon konden bellen zonder een chatbox aan de lijn te krijgen.

Goede service en snelle levering

Goed bezig transport bedrijf netjes binnen de ongeveer afgelopen tijd

Zeer vlotte levering van kwalitatief hoogwaardige producten

Ik heb eerst laminaat besteld, werd keurig in huis afgeleverd, ook al woon in in een appartement. Daarna nog plinten en lijm besteld en werd ook snel geleverd. Beide producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Zeer vlotte levering van kwalitatief hoogwaardige producten

Prima site en snelle levering.

Via de site heb ik een aantal afwerkstrips besteld. Deze zijn duidelijk omschreven en duidelijk weergegeven middels foto's en een situatieschets met maatvoering. De levering is goed te volgen en spoedig verlopen.

Super mooie plinten

Mooie gelakte plinten, snelle levering.

Super mooie plinten

Mooie gelakte plinten, snelle levering.

Gewoon helemaal top

Gewoon goed, lage prijzen en goed spul