Mooi en efficiënt!

Snelle levering, goed contact met de bezorgers en prachtige plinten voor een mooie prijs. Zeker een aanrader!

Mooi en efficiënt!

Snelle levering goed en betaalbaar

Levering ging snel en eenvoudig goede en betaalbare producten

Goede en nette levering

Makkelijk besteld en snel geleverd. Goede prijs en fijn dat er vis Klarna betaald kan worden.

Snel en netjes

Erg goed en je kunt duidelijke afspraken maken Wanneer je de producten bezorgd wil hebben en is netjes op tijd

top service

goede snelle levering enzo

Snelle en goede bezorging

Een goede en overzichtelijke site met vergelijkbare producten. Ook het leveren was snel goed en duidelijk. Zeker een aanrader!

Top service bij zeer interessante prijzen

Nu al meerdere keren hier besteld en producten worden keurig en snel geleverd. Ook de prijzen zijn zeer interessant. Zeker een aanrader.

Snelle levering en netjes afgeleverd

Binnen twee dagen werden onze ondervloer geleverd. Het ziet er netjes uit.

Snelle levering, erg tevreden

Hoe fantastisch was het toen ik hier wel mooie zwarte renovatieplinten kon kopen. En het werd nog mooier, met een dag had ik ze in huis ! Super goed verpakt, mooie hoogte , en perfect passend in mijn interieur ! En een kleinigheidje , ook nog eens super makkelijk te bevestigen als je goed met een kitspuit overweg kan! Het is mij in ieder geval alles meegevallen!

Geweldig geholpen

Plinten verhaal was best moeilijk maar door jullie hulp makkelijk besteld. Snel geleverd. Kortom geweldige service

Snel en vakkundig

Zeer prettig en vakkundig

Snelle service, mooie kwaliteit!

Overzichtelijk, makkelijk en snel te bestellen. Topkwaliteit plinten, zou het een ieder aanbevelen!

Tevreden!

Ik ben goed en snel geholpen door de vloerenspecialist! Er ging wat mis met de levering, maar dat is snel en professioneel verholpen. De producten waren zoals beschreven.

goede en snelle respons

klantvriendelijke instelling

Uitstekend!

Overzichtelijke website, goed materiaal, snelle levering.

Love the service

Perfect!

snelle levering goed contact

prettig bedrijf met overzichtelijke website

Online bestelling gedaan. Bezorg op datum en tijd wat ze zijden. Super blij met onze aankoop

Redelijk

Bestellen en levering allemaal prima,alleen jammer dat de bestelde plinten geen 120 mm maar 118 mm hoog zijn.

Netjes en op tijd geleverd!

Perfect, een plintjes aanrader!

Kwaliteit

Snelle levering, goed product