Ik ben erg tevreden!

Ik heb de ondervloerplaten via internet besteld en volgende dag waren ze al geleverd. Netjes verpakt, goede kwaliteit en ook nog de goedkoopste die ik gevonden heb. Ik raad het aan.

Prima bedrijf,

Vlotte levering. Nette bezorger.

Snel en compleet

Snel en compleet

Uitstekend!

1ste bestelling netjes op tijd geleverd en alles was tiptop in orde. Ik had te weinig eindstukken besteld en deze werden zonder verzendkosten geleverd, omdat dit gewoon met de brievenpost kon.

Slecht, levert zoals beloofd niet op afspraak.

Volgens de website levert OnlineVloerenSpecialist op afspraak, maar zodra ik bestelling had geplaatst is mijn bestelling meteen doorgezet naar leverancier / bezorgdienst. Er is niet van tevoren een afspraak gemaakt met ons. Mijn bestelling is dus aangeboden op een dag dat wij niet thuis waren en zonder pardon gewoon voor de deur neergezet. Niet echt klantvriendelijk.

Ik kan niet anders zeggen dan toppie!

Product goed verpakt zonder beschadigingen aangekomen en vlugge levering.

geweldig

super bedrijf snelle levering en goed meedenkend in de mogelijkheden

Netjes aangeleverd

Mooi product en makkelijk te bewerken

Mooi product , zeer tevreden

Snel geleverd en goede kwaliteit plinten!

Blij mee

Snelle levering, materialen zijn naar verwachting, de volgende keer bestel ik hier weer

Overzichtelijke webshop.

Ruime keus aan materialen om een (onder)vloer te leggen. En vele malen goedkoper dan de reguliere bouwmarkten. Wat mij betreft een aanrader.

Product zoals verwacht en super snelle levering.

Goede prijs, goede kwaliteit, goede service, snel geleverd

Goede prijs, goede kwaliteit, goede service, snel geleverd

Heat blok is een goede oplossing voor onder infrarood vloerverwarming

Snel geleverd en de installateur kan op de plekken waar wat hardere delen van de matten (connectoren) deze goed uitsnijden en verzinken. Geldt ook bedrading die op bepaalde plekken onder het looppad liggen. Klein gootje gemaakt.

Erg vriendelijk, meedenken in oplossingen. Zelfs het adres werd even dubbel gecheckt.

Heel goed product en snelle levering

Buitengewoon goed.

Een zekere aanrader voor (laminaat)ondervloeren!

Na eerder een ongeschikte ondervloer te hebben aangeschaft in Duitsland, besloten wij om ze te retourneren en elders een nieuwe te kopen. Na wat zoeken kwam ik de website van onlinevloerenspecialist.nl tegen en hier vond ik gelijk een sterk aanbod van ondervloeren voor prima prijzen. Nadat ik de specificaties van de verschillende ondervloeren vergeleek, besloot ik om te kiezen voor de Maclean Comfort Super 5mm ondervloerplaten. De levering was snel, omdat ze vóór 12 uur besteld waren en dus de volgende dag gelijk bezorgd werden. De bezorger was vriendelijk en ik kreeg wat ik besteld had. Om deze redenen raadt ik zeker deze website aan voor iedereen die op zoek is naar laminaat/ondervloeren!

betrouwbare bedrijf ,keurig afgeleverd volgens afspraak,

Mooie kwaliteit en veel keuze.

Goede servicing .op tijd geleverd .zeer vriendelijke en behulpzaam aan de telefoon

Zeer vriendelijk aan de telefoon over mijn leveringstijd op de dag zelf ....

Een hoop gedoe

Het bestellen gaat gemakkelijk maar dan ik had plinten besteld binnenhoek buitenhoek en stops Eerste levering alleen stops hoeken was nalevering en plinten geen na diverse telefoontjes wisten ze eerst niet waar de plinten waren toen bleek het een productie fout dus weer enkele weken wachten kreeg ik een kleine vergoeding en na anderhalve maand kwam er een pakket aan met te weinig plinten weer bellen en eindelijk heb ik nu alles Kunnen we na twee maanden de kamer afwerken Jammer dat het zo moet

Ik vond t prettig om zo snel te kunnen bestellen en eerder te ontvangen dan verwacht

Snelle service met een korte lijn voor informatie

Heerlijke service met goed en snel contact. Meedenken in oplossing en bieden van top kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Persoonlijke vriendelijke deskundige benadering van de klant

Tot nu toe : snel, ter zake kundig en prettige benadering van de klant

Ondervloer uitgezocht, ruime keuze, duidelijke omschrijving en in meerdere diktes leverbaar. Na bestelling duidelijke mails ontvangen, en afgeleverd binnen de tijd die aangegeven was. Aflevering prima in orde, chauffeur was vriendelijk en heel behulpzaam waar ik de pakketjes hebben wou. Het betrof 5 pakken groene platen. 10 met een gouden griffel

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen