snel en efficient

Gerjan is een aardige verkopen - snelle reactie en top advis

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit.

Nu voor de 2e keer hier besteld. Prijs/kwaliteit is prima. Snelle levering van het bestelde produkt.

Levering communicatie verliep goed

De ondervloer heb ik op zondag besteld en dinsdag werd deze keurig verpakt geleverd. Ook kreeg ik 10 minuten van te voren een telefoontje van de koerier dat ze er aan kwamen.

Snelle service!

Snel en netjes bezorgd aanrader!

Goed geholpen

Besteld en betaald laatste moment kon ik nog de kleur van de laminaat veranderden. Snel antwoord van klantenservice

Snelle levering, prima service.

De bestelde producten werden snel geleverd. Netjes bezorgd door de bezorgdienst.

Snelle levering en prima product

Verschillende leveranciers vergeleken. De vloerenspecialist had de beste prijs, prima product en snelle levering.

Super snelle service en kwaliteit

Donderdag besteld, vrijdag in huis! Keurig verpakt en zelf afgelakte plinten op kleur uit voorraad. Chauffeur heeft netjes gebeld, half uur van te voren, dat hij er bijna was. Super goed geregeld en ga zeker weer bestellen!

Goede kwaliteit, snelle levering

Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Kwaliteit van de plinten is helemaal naar wens.

Snelle bezorging, mooie kwaliteit, geen beschadiging. Goed advies online. Ik zou het zo weer doen.

Ruim aanbod, zeer goede prijzen. Heldere communicatie na bestelling en dezelfde dag ook echt geleverd.

Side overzichtelijk en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle levering

Prima plinten en levering

Top bedrijf en snel geleverd

Ondervloer besteld, perfect geleverd en nog snel ook

Goed product snelle levering

Overgangsprofiel besteld in het zwart en kunststof. Deze profielen zijn niet overal te verkrijgen. Ze zijn niet de goedkoopste profielen, maar een goed product. De verzending was snel en correct.

snel geleverd en een prima product

Ik ben erg tevreden over deze aankoop

Supersnelle levering

prima vloer, snelle levering.

prima vloer, snelle levering.

Perfect, vanaf bestelling tot aflevering!

Snel en kwalitatief

Heldere website, voordelig en snel geleverd. Helemaal Top!!

Prima webshop

Het uitzoeken en bestellen via de webshop verloopt prima. Ook de levering daarna gaat goed.

Goed product en service

De afgesproken bestelling en transport vertrouwd aan bedrijf.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen