Prijs kwaliteit optimaal

Prima materiaal en vlotte levering waarover men vlot communiceert!

Goede kwaliteit en uitstekende service qua levering.

De plinten besteld via de site en 2 dagen later werden deze al bezorgd.

Mooie plinten en snel geleverd

Prima verzorging.

Volgens afspraak geleverd.

super snelle bezorging

vriendelijk en klantgericht.

Snelle levering,

Goed product, goede prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit en fijne service

Er wordt door de medewerkers goed meegedacht. Zelfs nadat we verkeerde plinten hadden besteld, werd er positief meegedacht en konden we zelfs retourneren en andere bestellen. De prijs van de producten is goed. Fijne en eerlijke service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekende service, behulpzaamhrid en snelle levering

Onlangs laminaat besteld, vriendelijk telefonisch te woord gestaan en geholpen. Zeer duidelijke website, wat het bestellen eenvoudig maakt. Snelle levering, professioneel verpakt. De chauffeur is die dag ook te volgen qua bezorgtijd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Ik had mijn bestelling na enkele dagen in huis. Netjes verpakt. En bezorgservice heel vriendelijk.

Prima geregeld

Goede overzichtelijke webshop

Zeer positief

Mooi product en snel geleverd

Snelle levering Netjes verpakt

Snel en goed geleverd

Snelle levering en het product zag er goed uit!

Snelle levering van plinten zonder beschadigingen

Ik heb 3 plinten besteld die Snel en zonder beschadigingen werden geleverd

Prima service.

Duidelijk website met heldere informatie. Levertijd werd keurig gehaald en product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Goede en snelle service tegen aantrekkelijke prijs!

Snelle levering met goede communicatie, makkelijke website en eerlijke prijzen.

Slechte aftercare

Eerste bestelling plinten retour vanwege de dikte en afgesproken dat bij een nieuwe bestelling het direct mee kan met de vervoerder, waardoor je de retourkosten bespaard. Zo gezegd, zo niet gedaan. Nieuwe bestelling ontvangen en de eerdere bestelling retour gedaan. Even later vraag ik naar de refund, blijkt dat zij niet het gehele aankoopbedrag hebben teruggestort. Nu komt het. Bij uitvraag hoe dit komt, krijg ik het volgende warverhaal te horen. Ik zou minder artikelen hebben teruggestuurd. Dit terwijl ik exact de bestelling zoals ik hem ontvangen heb, terug heb gestuurd. Zelfs de vervoerder heeft het gecheckt bij ontvangst van het retour. Volgens de verkoper zou ik een paar van die plinten hebben kortgezaagd was vervolgens het verhaal. Totaal niet waar en zelfs onlogisch als je het mij vraagt. Als ik plinten terugstuur omdat deze te dun zijn en dikkere bestel, lijkt het me vrij gemakkelijk om dat te constateren zonder dat je de plinten zaagt. De verkoper bleef (en nog steeds overigens) volhouden dat dit het verhaal is dat hij meende waardoor er minder artikelen zijn teruggestuurd wat nogmaals niet het geval was. Maar goed. Toen ik hem dit verhaal probeerde duidelijk te maken, kreeg ik het volgende argument van de verkoper om een bedrag in te houden. Ditmaal was de reden de retourkosten. Dit terwijl anders afgesproken en ik anders bij een andere partij de plinten had aangeschaft vanwege de snelheid van leveren. Bovendien kom ik regelmatig in de buurt van de vestiging van de verkoper, waardoor ik van plan was zelf de plinten terug te brengen. Dus eerst minder ingeleverd en daardoor een bedrag ingehouden. Vervolgens een andere reden zoeken om alsnog een bedrag in te houden. Geen manier van zaken doen. Enige voordeel dat zij hebben, is dat de plinten zijn geplaatst want anders gingen die ook terug. De volgende keer weet ik beter. Misschien een onlinevloerenspecialist maar niet in de praktijk.

Goede kwaliteit

De eerste bestelling was snel geleverd. Tweede bestelling liep wat stroever door dat het bij verzending niet goed gegaan was maar wel opgelost. Alleen jammer van de transport kosten de tweede keer

Top levering voor een super prijsje!

Yes helemaal tevreden!

goede service

goede service goed en mooi materiaal & snel geleverd tegen een eerlijke prijs.

Alles goed geregeld

Alles volgens afspraak verlopen Prima product.

Super snel geleverd

Mijn bestelling bij Vloerenspecialist is bestellen en superrrrrrrsnel geleverd

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen