Mijn bestellingen waren heel snel aangekomen en de plinten was ik heel erg blij mee

Goede prijs kwaliteit alleen dure verzendkosten

Goede prijs kwaliteit alleen dure verzendkosten

Goed en snel

De plinten zijn goed van kwaliteit en werden conform afspraak snel geleverd.

Prima ervaring!

Top service, nadat er een paar plinten, tijdens het transport waren beschadigd werden de dag erna direct nieuwe geleverd!

Snelle levering en goed verpakt. We zijn heel blij met de plinten. Bedankt.

Goede service en levering

Het materiaal werd op de afgesproken tijd geleverd. Bestellen via de website verloopt soepel en de producten hebben een goede kwaliteit. De kleur was exact zoals we hadden verwacht. Top!

Zeer betrouwbaar en afspraak is afspraak

Goed service en afspraak is afspraak precies op tijd afgeleverd

Super service

Ik heb mijn bestelling online gedaan en binnen 2 dagen had ik het in huis! Super snelle service! Top....

Goed advies, prima product

Ik heb mooie plinten 10 cm hoog gekocht. Uiteindelijk besloten om hoekstukken te gebruiken. Prima advies gekregen welke ik kon kopen.

Bezorging is matig

Goed service mooi prijs en wordt snel bezorgd. Alleen wel jammer dat enkel het bevestiging mail in spam beland ieder ander mail van jullie niet. Hierdoor was het inplannen vrij onmogelijk. Plannen voor nieuwe levering gaat ook moeizaam. Je kan pas op dag van levering vanaf 9 uur te horen krijgen hoelaat het bezorgd wordt. Bij mij dus 9.05 terwijl eerste levering na 12 was, wel lekker vroeg maar te vroeg om ook aanwezig te zijn op een adress wat nog niet bewoond is als je pas om 9 te horen krijgt dat ze er bijna zijn. Het kunnen inplannen van globaal tijdvakken zal al handig zijn geweest.

Duidelijke webshop

Snel geleverd! En nette prijs!

Zeer nette prijs en gratis bezorgd!

Snel en vlot geleverd

Via Track and trace kon ik de vrachtwagen volgen waar ie was en dat was erg prettig. Ik ben erg blij met de plinten. Onbeschadigd en snel geleverd. Een mooie afwerking voor de muren.

Mooie kwaliteit goede service ook qua informatie

Heb onine de bestelling geplaatst betaald 2 dagen later alles binnen goed geïnformeerd hoe en wat en tijd was gewoon goed geregeld

alles vlot verlopen enmaterialen zien er goed uit, nog niet verwerkt.

Snel en netjes

Levering was zeer snel en netjes verpakt

zeer snelle levering.

besteld en de volgende dag al in huis. wij zijn erg tevreden.

Zoals het hoort

Zeer goede prijs en alles op tijd opgeleverd zelfs tijdens de feestdagen.

Mooie plinten. Goed verpakt, vlot geleverd. Goede communicatie aan telefoon en goede info over levering.

Fijn bedrijf, prima prijs en goede service

Plinten besteld, snel geleverd . Prima kwaliteit en goedkoop. Makkelijk telefonisch te bereiken voor vragen en snelle reactie als er problemen zijn. Zou zeker weer hier bestellen.

Product voldoet aan de verwachting en zeer snelle levering!

Hele mooie plinten

Mooi, snelle levering, precies zoals omschreven op de website

Snel en keurig geleverd.

De order (ondervloer en toebehoren) was compleet en zonder beschadigingen geleverd.

Geweldig!

Heel tevreden over de alle telefonisch ontvangen informatie vooraf. Super vriendelijke medewerker. Naar aanleiding van een mailtje wisten ze direct wie ze aan de telefoon hadden. Dat vind ik pas klantgericht werken! Fijn kunnen testen met hun app, om zo een keuze te kunnen maken welke tegel het mooist past.

Komen afspraken goed na

Contact tussen klant en bedrijf gaat erg soeoel

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen