mooie plinten

Ik ben tevreden met de plinten, ze zijn mooi en degelijk met een prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. We hebben er één uit de verpakking gehaald...ze zijn overigens zeer goed verpakt...maar hebben de plinten nog niet bevestigd.

Snelle service en levering

Ik had mijn bestelling op korte termijn nodig. Een kort belletje en ik wist dat dat mogelijk was.bestelling gedaan en volgende dag al in huis! Heel fijn.

Produkten oke transport slordige beschadigde verpakking

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Zeer tevreden metde aankoop. Productomschrijving klopt helemaal, duidelijk. Goede prijs-kwaliteit!

Goede materialen, snelle service!

Op internet gevonden, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering..

Prima behandeld snelle levering

Geen verborgen ellende. Correcte informatie en afhandeling

Snelle en correcte levering

Alles ging op rolletjes.

Super snel geleverd en top kwaliteit

Plinten besteld en geleverd voordat ik het wist. De plinten zijn netjes verpakt en goede kwaliteit. Dankjewel!

Top service!

Super ondervloer voor Super prijs

De Maclean Comfort Super 22dB ondervloer 5mm gekocht bij de OnlineVloerenSpecialist! 50 % goedkoper dan bij b.v. Kwantum. Supersnel geleverd dus Super tevreden.

Geweldig !

Zeer snelle levering en ziet er prima uit

Keurig materiaal en goede levering

Voor een vrouw alleen is het zeer overzichtelijk wat en hoe te bestellen. Zoals op de site beschreven kwam alles ook exact binnen.

super snel

Ik had niet verwacht dat het zo snel ging geleverd worden naar Belgie.

Goed en snelle service. Levering conform afspraak

Goed en snelle service. Levering conform afspraak Duidelijke factuur Goede online bestelomgeving

top service en kwaliteit

snelle levertijd en een stuk goedkoper als andere partijen

Snelle bezorging en goed ingepakt

Spullen zijn goed ingepakt en snel bezorgd. Goede prijzen t.o.v. andere (web)winkels.

Ze doen wat ze zeggen Prima

Duidelijk site, snelle levering

Duidelijk site, snelle levering

Mooi product, goeie prijs/kwaliteit verhouding. Volgende dag al bezorgd, we zijn er blij mee. Vaak maakt een ondervloer die nodig is het geheel toch nog vrij duur, maar deze ondervloer, groene platen onder laminaat, is goed betaalbaar.

Vlotte en secure levering

Bestellen gaat vlot, afleveren idem. Helemaal goed

Goede en snelle service

Ondervloer besteld. Kwaliteit prijs verhouding is geweldig.

Snel en goed

De bestelling is snel, goed en correct afgehandeld Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Aanrader!

Snel, goede kwaliteit, geen gedoe

Tweede keer dat ik hier bestel, en alles gaat erg soepel. Prijzen zijn goed en bestelling komt snel en altijd in goede staat aan.

Vlug in huis.

Hier overzet plinten besteld heel vlug in huis .Bezorger wilde niet op 2 hoog bezorgen werd gezegd dat ze dat niet hoefde te doen. Uiteindelijk heeft de bezorger het in de lift gezet en de lift naar 2 hoog gedaan. Kon zelf als vrouw zijnde de zware pakken sjouwen. Lijkt mij tijd voor een ander bezorg bedrijf.

Perfecte vloer, geleverd wanneer het mij uitkwam.

Prima service, aangegeven dat ik heel weinig thuis ben. Nou, dan leveren ze toch gewoon wanneer het de klant uitkomt ook al ligt de vloer nog een paar weken in hun magazijn. Top.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen